Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehet valamennyire...

Szerintetek lehet valamennyire kordában tartani a terhességi rosszulléteket? Most vagyok 3hetes. Ha minden jól megy mehetek dolgozni a legoba, és kellene a pénz a költözésre. Várom a tanácsokat!

Figyelt kérdés
2016. szept. 1. 18:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, hogy kérdez egy oltári nagy hülyeséget, többet mondják neki, hogy hülyeséget írt... és még ki van akadva... :D Milyen választ vársz ha nem fogadod el a normális hozzászólásokat? Nem megsértődni kell ezen, hanem megköszönni, hogy felvilágosítanak... Amúgy ilyen korai terhességnél még nincsenek tünetek...
2016. szept. 1. 19:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Orvosi alkalmassági lesz?

Mert ott könnyen bukhatod a munkát.

Kérdezz utána, hogy ott lehet-e dolgozni terhesen? Gondolom olvadt műanyaggal dolgoznak. Egy dolog, hogy büdös és terhesen érzékeny leszel a szagokra. De nincs kizárva, hogy olyan gőzöket lélegzel be, amik ártanak a magyarnak.

Hasonló műanyagöntőben dolgoztam. A többség teherbe se tudott esni, és akinek sikerült, sajnos kb. a fele elvetélt. Pedig onnantól be se teheti a lábát, hogy pozitívat tesztelt.

Hiába a hiperszuper elszívó, évi kétszer kötelező a vér-vizelet-májfunkció vizsgálat.

Előbb érdeklődj, aztán fogadd el az állást.

2016. szept. 1. 19:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Tenyleg 5 hetes vagy, a tobbieknek igazuk van...

A kerdesre valaszolva, nem mindenkinel van rosszullet. Ismerek tobb olyat akinel a vilagon semmi sem volt. En viszont vegig hanytam mindeket terhessegemnel az elso 2-3 honapot... a 6. heten kezdodtek a rosszulletek kb.

Nalam egesz nap megvolt a rosszullet, folyamatos emelyges, hanyas stb.

Kulfoldon elek, itt van ra egy gyogyszer, ami enyhiti ezeket a rosszulleteket hogy legalabb enni tudjon a kismama. Nem tudom otthon van-e ilyesmi.

2016. szept. 1. 19:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Itthon semmi sincs, nem adnak gyógyszert, illetve nálunk nem engedélyezett.

Én majdnem a huszadik hét végéig hánytam, még az utcán is. Semmi sem használt.

2016. szept. 1. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Jól írják 5 hetes vagy.Utolsó menszi első napjától kell számolni.

Első babával reggelente volt egy kis émelygés,másodikkal kb félidőig hánytam egész nap,hányás csillapító kúpot kaptam rá,nem lett sokkal jobb.Most a harmadikkal egyik nap reggel hányok,másnap délután,utána meg egésznap..Ezt nem tudod befolyásolni.

Kérdezd meg terhesen dolgozhatsz e ott.

2016. szept. 1. 20:38
 16/16 anonim ***** válasza:
83%
Amikor majd elmesz a dokihoz vizsgalatra,az elso kérdése az lesz,hogy mikor volt az utolso menstruaciod elso napja.Onnantol fogja a terhesseg idejet szamolni.Hiaba is mondod majd az ovud idejét!Ezért fôlosleges veszekedni bàrkivel!Ha szerencsés vagy,lehet meguszod még egy jo darabig rosszulletek nélkul,nekem is KB.a 9.het korul kezdodtek,es KB.a 12.hétig tartott.Utana màr sokkal könnyebb volt.De ez vàltozo,mindenkinel màs...
2016. szept. 1. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!