Szerintetek lehet valamennyire kordában tartani a terhességi rosszulléteket? Most vagyok 3hetes. Ha minden jól megy mehetek dolgozni a legoba, és kellene a pénz a költözésre. Várom a tanácsokat!
Orvosi alkalmassági lesz?
Mert ott könnyen bukhatod a munkát.
Kérdezz utána, hogy ott lehet-e dolgozni terhesen? Gondolom olvadt műanyaggal dolgoznak. Egy dolog, hogy büdös és terhesen érzékeny leszel a szagokra. De nincs kizárva, hogy olyan gőzöket lélegzel be, amik ártanak a magyarnak.
Hasonló műanyagöntőben dolgoztam. A többség teherbe se tudott esni, és akinek sikerült, sajnos kb. a fele elvetélt. Pedig onnantól be se teheti a lábát, hogy pozitívat tesztelt.
Hiába a hiperszuper elszívó, évi kétszer kötelező a vér-vizelet-májfunkció vizsgálat.
Előbb érdeklődj, aztán fogadd el az állást.
Tenyleg 5 hetes vagy, a tobbieknek igazuk van...
A kerdesre valaszolva, nem mindenkinel van rosszullet. Ismerek tobb olyat akinel a vilagon semmi sem volt. En viszont vegig hanytam mindeket terhessegemnel az elso 2-3 honapot... a 6. heten kezdodtek a rosszulletek kb.
Nalam egesz nap megvolt a rosszullet, folyamatos emelyges, hanyas stb.
Kulfoldon elek, itt van ra egy gyogyszer, ami enyhiti ezeket a rosszulleteket hogy legalabb enni tudjon a kismama. Nem tudom otthon van-e ilyesmi.
Itthon semmi sincs, nem adnak gyógyszert, illetve nálunk nem engedélyezett.
Én majdnem a huszadik hét végéig hánytam, még az utcán is. Semmi sem használt.
Jól írják 5 hetes vagy.Utolsó menszi első napjától kell számolni.
Első babával reggelente volt egy kis émelygés,másodikkal kb félidőig hánytam egész nap,hányás csillapító kúpot kaptam rá,nem lett sokkal jobb.Most a harmadikkal egyik nap reggel hányok,másnap délután,utána meg egésznap..Ezt nem tudod befolyásolni.
Kérdezd meg terhesen dolgozhatsz e ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!