Vajon mennyire befolyásolja a rosszulléteket a nyári meleg? Van rá hatással?
Első baba, utolsó hetek. Én nem bírom rosszabbul a meleget, mint máskor. Nyilván marha melegem van, de ettől plusz bajom nincs, ami már terhes kezd lenni, az meg hidegben is előjönne.
Viszont ha lehül az idő, és fel kell öltözni nem érzem jól magam. lenge ruhákban járok, legalábbis a hasamnak nem esik jól ha szorít v van rajta valami. Télvíz idején egy csomó ruha kell, hogy ne fázzak át, több réteg. Nekem spec jobban esik h most vagyok a végén.
Ez egyéni.
Én a meleget szeretem, és nagy pocakkal is a meleget.
Eddig szültem szeptemberben, augusztusban és májusban.
A legjobb a nyári.
Nem kell az öltözködéssel, cipőhúzással bajlódni, csak beugrom a papucsba.
A májusival megkínlódtam, a férjem húzhatta a csizmámat még márciusban, és cipőt is kellettt vennem egy számmal nagyobbat...
Aztán ott az újszülött.
Melegben nem kell a ruhával bajlódni, ha bukik vagy kipisil/kakil, csak egy peluscsere és jó napot. Az őszi-téli babánál napi sok garnitúra ruha.
Ami miatt nekem szuper, hogy az első trimeszter nem esett a melegte, hogy borzasztó szagérzékeny vagyok, és nyáron mindenhol több az izzadt-büdös ember, pl metrón összezárva az borzasztó.
Nyaron jobb. Felkapsz egy papucsot es egy maxi ruhat,es kesz. Telen voltam elso trimeszterben,es a tavasz is nagyon hideg volt. Gyuloltem minden nap vastag zoknit (szetszoritotta a vadlimat) meleg nadragot (egyre jobban szoritott), bakancsot,csizmat,telikabatot felvenni munkaba menet. Plussz a felelem,h a havas/saros utakon,lepcsokon megcsuszok. Plussz a karacsony elmulasa utani depresszio,a hideg,nyirkos napok, az a rengeteg horghurutos, nathas beteg ember mindenhol...aldom az eget h marmelegebb volt mire a 2-3 trineszterbe kerultem.
35 fokban rosszul vagyok de kicsit se rosszabbul mint nem terhesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!