Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti nem vagytok...

Kismamák ti nem vagytok iszonyu faradtak kimerultek ebben a melegben?

Figyelt kérdés
En nagyon kimerult vagyok. Dolgozom is mindennap de nem szoktam ennyire faradt lenni. Semmi energiam nincsen es szerintem meg a labam is vizesedni kezdett Ti hogy vagytok? 19h kismama

2016. jún. 25. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
De én nagyon fáradt vagyok mostanában. Az első hetekben is álomkóros voltam, örültem hogy elmúlt, és most kezdődik előröl. :D én itthon vagyok a "nagyobbakkal" de sokat pihenni nem tudok. Vizesedés még elkerül, de félek tőle mert ilyenkor már vizesedtem. 23 h.
2016. jún. 25. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:

De, én is nagyon kimerült vagyok. Én amúgy se bírom a meleget mert sokszor előfordul, hogy fulladok és nem kapok levegőt. Nemhogy még terhesen! Tehát nagyon nehéz, de én itthon vagyok és sokat pihenek egyébként meg néha megy a légkondi.

Tegnap viszont nem tudom hogy a melegnek tudható be vagy az állapotomnak, de volt egy pillanat hogy kis szúrást éreztem két helyen az alhasamban egymás után és rögtön utána éreztem hogy rohamos ütemben felment a hőm és nagyon megszédültem, még az a szerencse hogy épp ültem akkor. Nem tudom mitől lehetett.

Most lépek a 12. hétbe amúgy holnapi napon.

2016. jún. 25. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a 35. hetet taposom, kivagyok, mint a liba. Alig eszem, a gyümölcsöt viszont minden mennyiségben kívánom, meg iszom sokat. Lábam nem dagad szerencsére, de nagyon várom a beígért hétfői enyhülést. Jobban szoktam viselni a kánikulát, de így, terhesen rengeteget kivesz belőlem. Ez van, ki kell bírnunk.
2016. jún. 25. 13:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Annak lehet a legroszabb ilyenkor aki bent lakik pesten😓 suerencsere en videken lakom😊
2016. jún. 25. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
34 hetes vagyok egy 2,5 éves örökmozgóval..brutál éjszaka nemtudok aludni nappal.meg bírnék csak ugye a kisfiam nem mindig hajlandó a délutáni alvásra...borzasztóan vizesedik a lábam..De amúgy sokkal rosszabbra számítottam az első terhességemhez képest ég és föld..
2016. jún. 25. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is 19hetes vagyok lábfejem dagad és állandóan aludnék....nem tudom mikor lesz vége...kitartást!
2016. jún. 25. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:
38.het....egyszerűen kibírhatatlan számomra a meleg, nagyon nyugos vagyok, es kb úgy nézek ki mint fiona a shrekbol... Víz mindenhol! :'( nem alszom semmit,se éjjel se nappal....remelem a hidegfront kicsalogatja a babám!
2016. jún. 26. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!