24-28. heti terheléses vércukor vizsgálat után mennyire voltatok fáradtak?
Az elso terhessegemnel nem voltam utana faradt, csak ehes, amikor hirtelen visszaugrott a cukorszintem. Legyen nalad szendvics es nasi.
Bocsi az offert, de a 24-28. het kozott barmikor meg lehet csinaltatni a terhelesest?
A vedonom csak es kizarolag a 24. hetet jelolte be erre, de azon heten nem leszek itthon.
A 25. heten is mehetek?
Nekem a kiskönyvben van egy "Beutaló" elnevezésű plusz oldal, ott azt írják, a 24-28. hét között.
Én is a 25. héten megyek.
Mindegy mikor csináltatod, én pl a 30. héten voltam.
Vigyél enni, de még inkább innivalót. Én nem voltam fáradt, ugyanúgy ledogoztam utána a nyolc órát.
Nekem a 26. héten kellett mennem. :)
És én nagyon hulla voltam utána. Teljesen ki voltam ütve, ahogy hazaértem azonnal feküdtem le aludni, mintha elszállt volna minden erőm.
De szerintem van akinek meg se kottyan, én ilyen kis nyámnyila voltam. :)
Bocsi de nem értem.. miben lehet elfáradni egy vérvételen?
Én egyik után sem voltam fáradt. Pedig most mikor a második babával mentem jött velem a 13 hónapos kislányunk és utána rohangáltam abban a 2 órában + haza séta.
Nálunk amúgy a 24-26. hét között kell megcainálni.
Köszönöm a válaszokat, túl vagyok rajta, nem volt rossz.
Más kihányta a szirupot, én meg kicsit elfáradtam. Már korosabb kismama vagyok, nem vagyunk egyformák. Aki energikusabb, örüljön neki :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!