25 hetes kismamik! Nem fogadtam dokit mert nem látom értelmét hiszen "elméletileg" pénz nélkül is tenni kell a dolgukat. Szülésnél ez okozhat gondot szerintetek?
Figyelt kérdés
Minden vizsgàlaton megjelenek stb.védőnőm szerint nem muszály fogadott doki.
Vélemény?
2016. jún. 15. 20:15
1/18 anonim válasza:
Ez szerintem helyfuggo is. Nálunk 10 orvos van. Ebből öt olyan, hogy egy cserepes virágot nem bíznék rá. A maradék öt közül 2 olyan alkoholista, hogy rendszeresen az ügyeleti idejükben is isznak, nem is keveset. A maradék három közül egy nagyon szeret műteni, nála 10 kismamából 9 császáros. (Nagynéném csecsemősnővér, innen van ennyi információm.) Nah így maradt két orvos. Az egyikülk az én orvosom, benne bízom, nekem fontos, hogy az ő kezében legyen az életünk. Műtött már többször is, akkor is mindig megnyugtató volt, hogy tudtam, hogy extrán odafigyel. De mi minden műtétünkhöz, vizsgálathoz választunk orvost, mert nagyon csúnyán megjártuk már párszor azzal, hogy azt gondoltuk, hogy plusz pénz nélkül is ugyanúgy el kell látniuk.
2/18 anonim válasza:
Szerintem nem kötelező orvost fogadni. Én nem fogadtam és semmi gond nem volt.
3/18 A kérdező kommentje:
Értem.köszi :)
2016. jún. 15. 20:24
4/18 anonim válasza:
Hát nekünk az életünk mentette meg a fogadott orvos, más kismamák meg sírva beszéltek az ügyeletesekről akiknél szültek. Biztos van olyan kórház, ahol jók az ügyeletesek, de eddig ismeretségi körből sok pozitívat nem hallottam, úgy beszélnek az emberrel mint a kapcaronggyal. De itt olvastam már, hogy van akivel rendesek voltak.
5/18 anonim válasza:
nem tudom, melyik kórházban szülsz. én sem fogadtam, de én a margitban szülök, és jókat hallottam az ügyeletes szülésekről is. de csak ezért merek fogadott orvos nélkül szülni.
30hkm
6/18 anonim válasza:
Mi sem voltunk eddig fogadott orvos pártiak,viszont ennél a babánál szomorú előzmények miatt inkább félre raktuk az elveinket és inkább fogadott mellett döntöttünk.Még csak 23 hetes vagyok,így nem tudom hogy a szülésről nem tudok nyilatkozni,viszont a terhesgondozásban nagyon észre vehető a törődés és odafigyelés.az első gyerkőcöt ambulánsan szültem,eléggé pokróc,türelmetlen drnőt fogtam ki.
7/18 anonim válasza:
nem fogadtam, egyrészt a védőnőm tanácsára sem, meg így is-úgy is kijön, és lesz ott orvos, meg akiknek ott kell lenniük.
8/18 A kérdező kommentje:
Első gyermekemnél volt fogadva...szülésnél és utána is csak alig figyelt rám. De a pénz bezzeg nagyon várta.
Ezért nem fogadok most. Remélem ha ügyeletesnél szülök az valamivel emberibb lesz.
2016. jún. 15. 20:32
9/18 anonim válasza:
Rossz orvost valasztottal...egyebkent ez egyeni igenyektol is függ..en a harmadikat várom,tehát nem a patyolgatas miatt fogadok dokit..mar eleg celtudatos vagyok abban,hogy mit akarok es mit nem(nyilvan ésszerű keretek között)ebben az orvosom partner,ha ugyeletesnel szülnek nem biztos,hogy igy "pattoghatnek"plusz a bizalom se lenne meg..nekem ezek fontosak..mondom ezt ugy,hogy előző szülésemnel az ugyeletes doki is egy tünemény volt..kedves,jofej,figyelmes..de ez lutri en meg nem akarok kockáztatni.
10/18 anonim válasza:
Nekem nem volt fogadott orvosom. Az ugyeletes orvos mentette meg mindkettonk eletet. En nem bantam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!