25 hetes kismamik! Nem fogadtam dokit mert nem látom értelmét hiszen "elméletileg" pénz nélkül is tenni kell a dolgukat. Szülésnél ez okozhat gondot szerintetek?
Figyelt kérdés
Minden vizsgàlaton megjelenek stb.védőnőm szerint nem muszály fogadott doki.
Vélemény?
2016. jún. 15. 20:15
11/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat :)
2016. jún. 15. 20:55
12/18 anonim válasza:
Én fogadtam az elsőnél is és most a másodiknál is, nekem ez bizalmi kérdés. Egyébként megszületik a gyerek ügyeletesnél is!
25 HKM
13/18 anonim válasza:
Én a fogadott mellett voksolok. Nem mindegy, hogy soha nem kellett várnom, akkor sem, ha az osztályon várt, bármikor hívhattam, éjjel-nappal zavarhattam. Szülés alatt is velem volt végig, oké, hogy nem fogta a kezem, de a szülőszoba mellet van az irodája, 10-15 percenként bejött, figyelt, hol tartok, stb. Nem is nyúlt más hozzám, tudták, hogy XY főorvos betege vagyok. Itt akinek nem volt orvosa, úgy dobálják, mint a rongyot. Boldog boldogtalan vizsgálja, főleg a szülőszobán, nézni rossz volt komolyan.
14/18 anonim válasza:
Nyilván kórháza válogatja, van ahol célszerűbb fogadni orvost. De rengeteg rossz tapasztalatot is hallottam már fogadott orvosról is, pl. nem egy ismerős járt úgy, hogy végig magánrendelőbe járt terhesgondozásra, minden hónapban legalább egyszer, alkalmanként 8-10 ezer Ft-ért, és a szülés ezen felül 100-120 ezer, szóval nem kevés pénzről van szó, ezért már joggal várhatna némi odafigyelést a kismama. Majd eljött a nagy nap, időre, nem váratlanul, elfolyt a magzatvíz, fájások is erősödtek/sűrűsödtek, felhívták az orvost, aki közölte, hogy bocs, nem megy, mert az Adrián vitorlázik, de menjen be nyugodtan a kórházba, majd az ügyeletes ellátja. A dolog pikantériája az, hogy még ezután is elvárta volta az előre lezsírozott összeget, úgy, hogy ott sem volt... de másik ismerős járt úgy, hogy a fogadott orvosa fel sem vette a telefont. Én nem fizetek senkinek előre a talán el sem végzett munkájáért, ügyeletes párti vagyok. Ő is pénzből él, nyilván igyekszik úgy hozzáállni, hogy elégedett legyél, és ha az vagy, akkor fogsz adni pénzt is, mégha nem is százezret. Biztos van aki nem ért velem egyet, és mindenképpen ragaszkodik az orvosfogadáshoz, kívánom neki, hogy sose csalódjon benne.
15/18 anonim válasza:
Én úgy voltam vele, hogy lehet, hogy ellátnak az ügyeleten is, lehet, hogy minden ok lesz, lehet, hogy simán megy minden. De ha mégsem, akkor biztos szeretnék lenni benne, hogy jó kezekben vagyok.
16/18 anonim válasza:
Elsőnél fogadtam,azon kìvül hogy nem kellett várakoznom a vizsgálatoknál nem volt több előnyöm,ugyanis nem ért ide a szülésre mert elutazott hùsvétra persze erről senkit nem tájékoztatott pedig arra s hétre voltam kiìrva. Most is szerettem volna de nem vállalt egyik sem szülést,ìgy marad az ügyeletes. Pozitìvan csalòdtam nagyon lelkiismeretesek itt az orvosok,szülèsznők,bìzom benne a szülésnél is ìgy lesz.
17/18 anonim válasza:
Mindenki a saját és a babája életét, egészségét viszi a vásárra, mikor szülni megy. Ha baj, van, mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hogy megtett-e mindent, hogy elkerülje vagy buta elveket hangoztatott, mint pl. azt, hogy a baba így is, úgy is kijön. Igen, kijön, Vagy élve, vagy halva, esetleg betegen, de kijön. Mit hagy maga után vajon? Egy végbélig repedést, amit a siető ügyeletes csak tessék-lássék összevarrt, mert hát minek legyen extra gondos, nem jár neki azért plusz. Vagy bejött a fogadott doki, aki aznap nem ügyelt és ráérősen varrt és nyom nélkül gyógyult a seb? Én ilyesmiket vettem számításba, plusz még rengeteg dolgot, de lusta vagyok legépelni.
18/18 anonim válasza:
17el értek egyet, csak én kicsit finomabban fogalmaztam :) én azért adtam egy zöldet neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!