Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azoknak, akiknek KIZÁRÓLAG...

Azoknak, akiknek KIZÁRÓLAG mensi napján, vagy utána lett pozitív a teszt, előtte mind negatív?

Figyelt kérdés
Mikor csináltátok? Én ma vagyok a nemvárt napján, nem is jött meg, viszont ez előtt csak csont negatív tesztjeim vannak. Lehet még pozitív?
2010. ápr. 21. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, igen, tök fölösleges napokkal hamarabb tesztelni. még a + is lenne, akkor is történhet bármi a mensiig. Csinálj 1-2 nap múlva egyet.
2010. ápr. 21. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:
A nemvárt napján még elég alacsony a hcg, min. 2-3 nap kell a teszteléshez!
2010. ápr. 21. 10:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet pozitív..jajj nekem is mindig ilyen tanácsokat adtak, ne teszteljek mensi előtt..de én pl tesztfüggő vagyok...ez az első hónap, hogy még megálltam ,hogy ne teszteljek..elvileg hétfőre nem várom..de te meg tesztelj nyugodtan amikor csak akarsz..maximum csalódsz mint ahogyan én szoktam..de lehet nagyon boldoggá tesz majd a pozi teszted:))
2010. ápr. 21. 10:11
 4/5 A kérdező kommentje:
utolsónak: én is tesztfüggő vagyok! :D Állandóan teszteltem a 9.dpo-tól kezdve. Persze negatív lett mind, és ezt tudtam is előre, de mégis megcsináltam...na de most elérkezett az igazság pillanata! :)
2010. ápr. 21. 10:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem 7 hetesen lett először pozitív, előtte 6 tesztem is negatív lett. Nem kell izgulni, ha nem jön meg, kérj vérvizsgálatot! Szorítok a babáért!

7 hós kislány anyukája

2010. ápr. 21. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!