Decemberre kiírt kismamák?
Figyelt kérdés
Meséljetek kiváncsi vagyok 😊 Hogy vagytok? Pocaknövekedéssel hogy álltok? Kisfiú vagy kislány a picúr? Mennyit híztatok eddig? Keményedni szoktatok? Miket vettetek eddig meg? Mennyit mozog a babó?😊2016. aug. 25. 18:28
11/12 anonim válasza:
Kettes vagyok, off lesz, jelentkeztem a csoportba, amit mondtál, a decemberibe. 😉
12/12 Andtica válasza:
Halihó, sziasztok! :) Én December 21.re vagyok kiírva. De jó, hogy van ilyen csoport fb-n , nem is tudtam. Jelentkeztem hozzátok. :) Egyébként babafronton minden szupi. Első baba, kisfiút várunk. Szépen növekedik a pocak. 6 kilót híztam eddig. Hál' Istennek, vizesedés és derékfájás nincsen még. Keményedni nem szoktam. ami nekem a legtöbb gomdot okozza, az az esti láb nyugtalaság, zsiborgás. Elaludni sem tudok néha tőle. Picikém nagyon-nagyon aktív. Kb. egy hete igazán. És már az apukája is érzi kívülről. :) Kedden megyünk 4D UH-ra , már türelmetlenül várom. Nagyon jó lesz látni. Szép fokozatosan vásárolgatunk. Ami eddig nagyjából megvan : pelenkázó, kiságy, baldachin szett, ágynemű, ruhácskák nagy része(hálózsákok, kifogók is.), pár ápoló és tisztálkodó szer. :) Mindannyiótoknak boldog babavárást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!