Melyik fiúnevet válasszam? Dominik, Donát, Benedek, Nimród, Vilmos?
Figyelt kérdés
Annyira nehezen választok fiú nevet. Persze lány nevem már volt, de kiderült, hogy kukacos a pocaklakóm és azóta nem jutok egyről a kettőre. :-)2010. ápr. 20. 18:51
11/18 anonim válasza:
Nekem a Dominik tetszik ezek közül a legjobban:)
12/18 anonim válasza:
Ezek közül a Donát tetszik nekem és a jelentése is szép:)Bár a többi is szép.
Minden nevet lehet csúfolni, szóval ez ne befolyásoljon.
Magadra a megérzésedre hallgass a névválasztásban.
13/18 anonim válasza:
ha ezek közül kellene választanom akkor én a Nimródot választanám.Nekem ez a 3 név ami nagyon bejön és amik közül választok majd:Botond,Adrián,Kornél.
15/18 anonim válasza:
Nekem ezek közül csak a Dominik tetszik, a többi fel sem merülne bennem.A Vilmos és a Benedek olyan nagypapás, a Nimród egyszerűen csak nem tetszik, régies .A Donát kicsit fura, de nme olyan rossz, viszont én azt sem adnám a fiamnak.De ez csak az én véleményem, remélem nem esett rosszul, vagy ilyesmi.Azt a nevet válasszátok, ami neked és a párodnak a legjobban tetszik!
16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó! Egyáltalán nem esett rosszul, szeretem az öszinteséget. :-) Esetleg megírnád, hogy neked mik tetszenek?
Köszi mindenkinek a válaszát, aranyosak vagytok.
2010. ápr. 21. 12:53
17/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Nekem fiúban most ezek tetszenek nagyon: Ádám,Milán, Márk, Balázs, Dávid.Egyáltalán nem zavarna, hogy mások szerint tucat nevek.Az egyszerűség híve vagyok!Boldog babavárást, jó egészséget!
18/18 anonim válasza:
Igaz, már8 éve, de mire esett a választás? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!