Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire baj, ha kb egy héten...

Mennyire baj, ha kb egy héten keresztül minden nap megiszom 1-2 deci kólát? Jobban mozog tőle a babácska és megnyugtat.

Figyelt kérdés
2016. aug. 23. 07:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%
Jobban mozog tőle? téged is rugdosni kellene, mikor pihensz.
2016. aug. 23. 09:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egy kocka csokit egyél, vagy hideg vizet igyál, arra is élénkülnek. De piszkálni nem kéne folyton.
2016. aug. 23. 09:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

De miért "birizgálod" szegénykét? Lehet, hogy éppen pihizne, aludna, te meg felzaklatod koffeinnel. Ha nagyon régóta nem mocorog, és ezen aggódsz, akkor fel tudod ébresztgetni finomabb módszerekkel is, kicsit erősebb simi, beszélgess hozzá, bökdösd meg maximum, de csak ha már tényleg úgy érzed, hogy nem ok. Az enyém minden alkalommal, mikor a jobb oldalamra feküdtem, őrült kapálózásba kezdett, nekem ennyi elég volt ahhoz, hogy kifejezze nemtetszését. Igazság szerint nem értelek. Ha még nem olyan nagy a terhesség, akkor eleve nem is kell érezned, hiszen lehet, hogy mozog ő, csak még bőven van helye rá. Később pedig biztos, hogy minimum egy nap egyszer kirúgja a ház oldalát, vagy éjszaka arra kelsz, hogy ha úgy fekszel, már bökdös, hogy hahó, kényelmetlen!...

Néha egy kávé, egy kóla belefér, de azért ne ezt használd már arra, hogy felrázd szegény picit! Már csak azért sem, mert mind magzati, mind pedig újszülött korban hihetetlen fontos az alvás, nem véletlenül alszanak ennyit!

Légyszi hagyd békén szegényt!!!

2016. aug. 23. 10:19
 14/17 A kérdező kommentje:

Nemrég kezdtem érezni, hogy mozgolódik, és mivel a terhesség eleje problémás volt, mindenen aggódom. Orvoshoz csak két hét múlva kell mennem.

Nem úgy kell elképzelni, hogy reggeltől estig iszom a kólát, hogy egész nap mozogjon, csak ha mondjuk délutánig nem éreztem egyszer sem, akkor iszom egy kicsit, ő megmutatja, hogy ébren van és minden rendben, és akkor én is megnyugszom.

2016. aug. 23. 10:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez minimális adag. Én is ittam ennyit. Aztán mindig hánytam a szensav/savastól és lealltam
2016. aug. 23. 18:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Sokan isznak kevés kólát napi szintén, most mivel másabb az, ha valaki azért issza, mert kívánja? Amúgy én megértem, hogy szeretnéd tudni, minden rendben odabent. De valószínűleg nem is a koffeinre reagál, hanem a cukorra. Szóval ha kóla helyett egy édesebb finom gyümölcsöt ennél, lehet, akkor is mocorogna kicsit, és megnyugodhatnál.
2020. jan. 21. 08:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Amúgy meg ilyen válaszoknál mint "téged is rugdosni kellene, mikor pihensz." mégis mire gondol a válaszadó? Normális?

1-2 deci kólától semmi baja nem lesz a babának, de azért inkább ne idd minden nap.

2020. jan. 21. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!