De az első trimeszterben felesleges, akkor általában okkal szelektál a természet.
2014. dec. 16. 20:40
2/11 anonim válasza:
Annyira haszn os, mint a vérnyomásmérő a magas vérnyomás ellen. Semnnyire.
2014. dec. 16. 20:41
3/11 anonim válasza:
Ha már nem hallasz szívhangot, hiába rohansz. Önámítás sajnos a használata. Arra jó, hogy megnyugodj, ha hallod. De sajnos megmenteni nem tudod vele a gyereket.
2014. dec. 16. 20:44
4/11 anonim válasza:
Azért is lehet,hogy nem hallja valaki,mert nem jó helyen hallgatja,vagy kevés a vivőanyag a bőrön. Ha nem hallja,azért érdemes bemenni rögtön,nemcsak ráhagyni,hogy na ennyi volt.
2014. dec. 16. 20:46
5/11 anonim válasza:
Teljesen felesleges! Csak a babát idegesíted vele, na meg persze magadat is, ha sokára találod meg. Ha nem hallasz semmit, akkor szaladhatsz, már semmit nem fognak tudni csinálni!
2014. dec. 16. 21:07
6/11 anonim válasza:
Soha nem értettem, minek hallgatni a szívhangot, ha érzem a baba mozgását. A védőnővel is folyamatosan kölcsönösen borítottuk ki egymást: ő állandóan hallgatózni akart, én meg soha nem kértem. Minek, ha majd' szétrúgja a hasamat?
De biztosan van olyan anyuka, aki szereti hallgatni, és van is rá ideje (első babánál még bőven), hát akkor tegye. Viszont ott az a veszély, hogy ha a baba úgy fordul, hogy épp elbújik és nem hallani a dobogást, a frászt hozza a kismamára.
2014. dec. 16. 21:53
7/11 anonim válasza:
ma 21:53
Neked nem szokta az orvos meghallgatni a szivedet? Minek, ha egyszer látja, hogy élsz???
2014. dec. 16. 22:55
8/11 anonim válasza:
Én eddig még mindig könnyen megtaláltam a szívhangot 17 hetesen. Megnyugtatásra jó, de amúf mozogni is szokott. Ha nem találnám addig keresném míg meg nem találom lehet csak elbújt. De ha vkinél nincs szívhang azt a babát nem hiszem hogy meg lehet menteni.
2014. dec. 17. 00:36
9/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. akkor sok értelme nincs,. Az pedig h minket megnéz az orvos , itt az egyik válaszadó feltevése igen nekünk meg hallgatják a szivünket és ha nem ver ujraélesztenek. Sajnos magzatokat nem tudnak
2014. dec. 17. 11:30
10/11 anonim válasza:
Szerintem hasznos! Én használom, mert miért ne???
+a védőnő is mindig kérdezi, hogy hallgatom-e(igaz hallgatja ő is). De mondta, hogy az a lényeg, hogy egyenletes legyen! Most pl:ha te hallgatod otthon és hallod, hogy nem egyenletes, bemész a kórházba és máris megelőzted a bajt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!