Ihatok 1 deci forralt bort terhesen?
Valahogy nálam eddig nem telhetett el az adventi időszak anélkül, hogy karácsonyi vásárra kimentem volna forralt bort inni. Nyilván most visszafognám magam, de nehezen tudom elképzelni, hogy meg se kóstoljam. Ihatok egy deci forralt bort?
35hkm
Mindjárt megjelenik az Élanyu kommandó aki kioszt, hogy minek szül egyáltalán olyan, aki nem képes pár hónapot kibírni alkohol nélkül és az egy deci forralt bor ivása miatt felelőtlen alkoholistának leszel kinevezve.
Amikor én kórházba kerültem mert majdnem előbb született meg a gyerek, intravénásan alkoholt kaptunk. Nekem nem hatott, én utána magnéziumot kaptam, de volt anyuka aki már régebb óta csak az alkoholt kapta. Vizitkor kérdeztük a dokit, hogy hogy is van ez, mert azt hallgatjuk a terhesség alatt hogy tilos inni, a kórházban meg csövön tolják belénk. Azt mondta, hogy orvosként elvileg nem mondhat ilyet, de ha méhösszehúzódások vannak, egy pohárka jót tesz.
Persze nem kell vedelni és rendszeresen meg részegeskedésig inni, de egy-egy pohárral nem fog megártani,szóval attól a kevés forralt bortól sem neked, sem a gyereknek nem lesz baja.
De mondom mindjárt jönnek akik ezért már keresztre feszítenének.
többnyire azért nyitottam meg a kérdésedet hogy "sajnáljalak" hogy lehurrognak, de meglepett mennyire normális válaszokat kaptál :)
amúgy tényleg nem lesz bajod tőle. én is próbáltam inni terhesség alatt egy kis bort, rossz volt a vérképem, de nem szeretem még a szagát sem :) így maradtam a gyógyszertári vacakoknál. tehát nyugodtan igyál egy-két decit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!