Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a terhesség 18. hetében...

Ha a terhesség 18. hetében nem tudták megmondani a babám nemét?

Figyelt kérdés
Mert hason feküdt felhuzott lábakkal és nem látták rendesen viszont a következő uh csak a 30.héten lesz 12hét múlva és szeretném azért elöbb tudni a nemét ha elmegyek egy pár hét múlva uhra akkor megnézik nem kötnek bele hogy nem most kellet volna mennem?szerintetek?

2016. aug. 22. 19:03
1 2 3
 21/24 picoka92 ***** válasza:
Az a furcsa h nalunk 12,18,32 ennyi hetesen van kotelezo. Es nem is fogok csak ugy menni. Na jo ha nem derul ki kivancsisagbol lehet befizetek egy maganra...
2016. szept. 12. 15:51
 22/24 anonim ***** válasza:

Én is sztk-ba járok, és nálunk is csak a kötelező (kiskönyvben írt) Uh-ok vannak. ha nincs panasz, nem nézik többször. Csak kézzel vizsgál a doki, meg nézi doplerral a szívhangot, és annyi.

Viszont nálunk úgy van, hogy a 12 é 18 heti genetikai UH-ot külön szonográfus végzi, ő meg kifejezetten háklis arra, ha megkérdezik a nemet, mert szerinte az nem fontos, csak hogy egészséges legyen. Szóval ő nem mondja meg akkor sem, ha látni. Szóval mi elmentünk az előző két terhességemnél, meg most is el fogunk menni 4D-re.

A szódabikarbónás tesztet én is gondoltam megcsinálom előtte. Neked mit hozott ki?

2016. szept. 12. 17:29
 23/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok nalam a szodabikarbonäs teszt fiut hozott ki,közben ma még is csak elmentem egy uh ra megnézték nekem csak a gépbe nem vett fel hogy megvizsgält ő szerinte is kisläny most oldalt feküdt mocorgott :)
2016. szept. 12. 18:00
 24/24 anonim ***** válasza:
Gratula :)
2017. okt. 23. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!