Szerintetek ures a petezsakom? 6 hetes vagyok elvileg regi ultrahang geppel neztek es nem tudtak pontosan megmondani. Kep lent, koszonom hogy megnezitek nagyon aggodom
Szerintem nem üres,csak még nagyon pici!
Ne aggódj, minden rendben!
Az üres petezsákban tényleg nem látszik semmi,de ez nem olyan!
Nekem ikreim lettek volna és mindkét petezsák üres volt.
Ohh nagyon sajnalom😔
Koszonom, hogy megnezted remelem en is, hogy minden rendben lesz kicsit korulmenyes ez a terhesseg😏
Kedves kérdező!
Hasonló cipőben járok, utolsó menstruációm első napjától 5hét 1 nap telt el mikor hüvelyi uh.n megnéztek. Semmit nem tudtak mondani, csak hogy ott a petezsák. Jövőhét szerdán megyek uh ra, akkor már 7hetes 2 napos leszek, ott biztosat tudnak majd mindani.Ne idegeskedj, nem is nagyon mondanak addig semmit ameddig "nem látszik tisztán"
Koszonom szepen a valaszokat. Jovohet csutortokon megyek a kovetkezo ultrahangra mert azt mondtak szombaton meg korai inkabb 7 hetesen menjek akkor mar lennie kell szivhangnak..
Orult hosszu lesz ezt igy kivarni, plane, hogy a tesztjeim negativak:( a vervetel eredmenyet is csak hetfon tudom meg, szoval izgulhatok hogy minden rendben legyen.
6os vagyok!!!
Nalunk minden tokeletes, 150/perc szivhang!!!!! :)
Nalad????
8hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!