Hanyadik heten tudtatok meg a babatok nemet? Tenyleg az lett, amit mondtak? Hanyadik heten tudjak mar viszonylag nagy pontossaggal megmondani?
14+1 hetesen kb 80%-ot mondott a doki.
18+6 hetesen 100%-ra mondta a doktornő (remélem nem tévedett Hajdú Krisztina)
Egyébként meg január 5. körül kiderül.
Van akinek már a 12. héten megtippelik, nagy többségben a 18. heti genetikai ultrahangon mondják meg. Nálunk nagyon rejtegette magát a babánk ezért a 25. héten elmentünk 4D-sre, hogy kiderüljön.
Általában eltalálják, de közvetlen környezetünkben több ellenpéldát tudok, ahol nem jött be az orvosi "tipp" (volt hogy csak a szülésnél derült ki a tévedés).
14. héten mondta a dokim, hogy szinte biztos, hogy fiú.
18. heti genetikai UH-n már úgy kérdezte a doki (másik), hogy "Ugye tudja, hogy fiú?"
Mindig mutatta a kukacát, sosem titkolta...
Kisfiamat a 16. héten tippelte a doki szinte 100%-ra, szépen látszott a fütyije.
Kislányunkat a 18. héten tippelte a doki szintén szinte 100%-ra mert egyértelműen látszottak a szemérem ajkak.
Én magánba jártam és a 12. heti genetikain egyből rávágta a szonográfus, hogy kislány. 16 héten a dokim kisfiút mondott. A 18. heti genetikain meg már 100% kisfiú:)
Ha jól helyezkedik a baba, szerintem biztosat a 16-18 hét körül tudnak mondani. Nekem tévedett a szonográfus nő, pedig 25 éve van a szakmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!