Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a terhesség 18. hetében...

Ha a terhesség 18. hetében nem tudták megmondani a babám nemét?

Figyelt kérdés
Mert hason feküdt felhuzott lábakkal és nem látták rendesen viszont a következő uh csak a 30.héten lesz 12hét múlva és szeretném azért elöbb tudni a nemét ha elmegyek egy pár hét múlva uhra akkor megnézik nem kötnek bele hogy nem most kellet volna mennem?szerintetek?

2016. aug. 22. 19:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
29%
Hogyan lehetseges hogy nem kell menned a 18 es 30 het kozott uh-ra?vercukor meres, genetikai uh ,kimarad?,nehogy felre ertsd nem kotoszkodom,csak erdeklodom!Kulfoldon elek es itt maskent megy minden,ezert is furcsalom,es ezert kerdezem!20/hetes vagyok,2 het mulva lesz a 2.dns vizsgalat,ami 3d-s lesz,es mindent alaposan neznek tehat szivet,egyeb szerveket minden testreszet a babanak!Akkor ezek a vizsgalatok otthon nincsenek?
2016. aug. 22. 22:07
 12/24 anonim ***** válasza:
32%
Nekem a 12.heten,az elso genetikai uh-n mondtak meg h kisfiam van!Ott sem lattak neked?)):
2016. aug. 22. 22:10
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak időponttal fogadnak bárkit vagy ha ügyeletre bement panasszal. De csak úgy besétálva nem vizsgálnak meg. De lehet, hogy nálatok máshogy van. Az alap egyébként valóban az, hogy 18-20 hetesen van egy genetikai uh majd a következő uh 30-32 hetesen van. Alapesetben ennyit fizet a tb. De vannak rendelőintézetek, amelyek trükköznek veszélyeztett státusszal, nem bejelentett uh-kal, más nevére elrendelt uh-kal, hamis panaszokkal, hogy minden terhesgondozáson legyen uh.
2016. aug. 22. 22:32
 14/24 anonim ***** válasza:
35%
Magyarországon 3 hivatalos UH van, plusz a legelső, ahol a terhességet megállapítják. Ebből kettő genetikai (12. és 18. hét), az utolsó csak egy mérésre van, hogy korának megfelelő a gyerek. Őszintén szólva ez is feleslegesen sok, más fejlett országban egy vagy kettő van, és csak indokolt esetben néznek rá többször a gyerekre. Sajnos itthon szokás továbbra is az 1+4 UH-s felállás (12, 18, 28, 35) és a kéthetente 28D-s UH, pedig nincsen semmilyen szakmai indoka az esetek 90%-ban, csak az orvos parádézott a hülyegyerekkel a hülyeanyának a hálapénzért...
2016. aug. 23. 06:13
 15/24 A kérdező kommentje:
11# vércukor szint mérésre kell mennem az lesz a 24.héten de ultrahang akkor nem lesz az csak a 30.héten. A genetikai uh pedig most volt a 18.héten.
2016. aug. 23. 07:00
 16/24 A kérdező kommentje:
A 12.uh nál igazából nem is kérdeztem a nemét ugy voltam vele ne találgasson hogy talán akkor inkább vártam a 18.ig de most sem lettem okosabb :)
2016. aug. 23. 07:03
 17/24 A kérdező kommentje:
Felhivtam a korhäzat ahova järok azt mondtäk barmikor bemehetek jelentkezzek be és csinälnak uht nem kell a 30.hétig värnom hogy kiderüljön kisfiu vagy kisläny lakik e pocakomban :)
2016. aug. 23. 16:40
 18/24 anonim ***** válasza:
Na ez nagyon jo hir!Majd ird meg mi lett!!((:
2016. aug. 23. 21:42
 19/24 A kérdező kommentje:
oké megírom olyan 2 hét mulva terveztem hogy elmegyek meg majd 4d re a 24.héten
2016. aug. 25. 10:41
 20/24 anonim ***** válasza:
Azért ne éld bele magad, hogy kiderül. Több ismerősnek meglepetés volt a baba neme, mert mindig úgy helyezkedett, hogy takarta a lényeget.
2016. szept. 12. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!