Abortusz után meddig görcsöl és vérzik?
Figyelt kérdés
Sajnos el kellett vetetnem a babám, 5 hetes terhes voltam. Nem egészségügyi oka volt és nagyon nehezen adtam rá magam, de nem is szeretném részletezni, sajnos nem volt más választásom. Ma kedd van még nincs egy hete. Múlt hét pénteken. Hétvégén nagyon vérzett és görcsölt aztán jobb lett, de ma megint nagyon görcsöl viszont a vérzés kezd megszűnni. Alig találok infot erről interneten. Csütörtökön kell visszamennem az orvoshoz.. aggódom.2008. szept. 30. 23:44
1/4 anonim válasza:
Szia.
Nekem missed ab.-om volt, a 9. héten.én 1,5-2 hétig véreztem és nagyon sokáig görcsöltem.Fel a fejjel...sajnálom a babát
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem pont egy hete volt missed ab-om. Én a műtét napján véreztem, aztán 3 napig semmi, majd vasárnap megérkezett a vérzés, ami azóta is tart. Igaz nem sok, de mindig szivárog egy kicsit. Én szerencsére nem görcsöltem. Nekem a klinikán azt mondták, hogy néhány napig tart a vérzés. Én viszont mindenkitől legalább 1-2 hetet hallok. Szerintem nincs itt semmi baj. Szépen lassan teljesen kitisztul a szervezeted és helyreáll minden. Egyébként sajnálom ami Veled történt, nem lehetett könnyű. Remélem jobbra fordulnak dolgaid, sok szerencsét!
3/4 Anchyka válasza:
Szia!
Nekem 4 hete volt M.abortuszom. Műtét után egy napig véreztem és görcsöltem kb három napig de nem egyfolytában.
Műtét után három héttel jött meg két napra azóta semmi. Én sem tudom hogy ez így rendben van -e? :S :( Sajnálom a babát és átérzem a fájdalmad, sajnos nem egyszerű döntés, dolog ez.
4/4 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok..már megvolt a 3. missed ab.-om is...Elméletileg orvisilag 1 hétig vérezhetsz utána már gond de én mindíg tovább véreztem min 2 hét.A görcs az jön-megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!