32 hetesen 94es a hemoglobinom. A doki vénásan akart vasat adni. Aggódjak? Mennyi idő alatt jön helyre?
Figyelt kérdés
Most elküldött a házidokihoz, de az azt mondta, hogy ő egyenlőre próbáljam meg valami szájon át történőt, mert a vénás van iszonyatosan fáj. Valaki hasonló szituban? Mit tett? Mivel tudom gyorsan pótolni? A tabletta kizárva, mert így is aranyerem van és ízzadok a wc-n. Ha még erre tablettát is eszek akkor még a gyereket is kinyomom. Most ferroglobint kaptam. Kérlek segítsetek!2010. ápr. 20. 12:57
1/4 anonim válasza:
Szia! Én kaptam vasat vénásan. Nekem nem fájt. Nálunk inkább azzal volt a probléma, hogy senki sem merte beadni. Lepasszolt a háziorvos, védőnő. Azt mondták, hogy ehez kórházi felügyelet kell. Végül a nőgyógyászom adta be. 3 héten át kaptam heti 2X. Igazából csak unalmas volt, amire lecsöpög az infúzió. De jót tett, mert végül császáros szülés lett és sok vért kellett volna kapnom. Tabletta nekem nem szívódott fel rendesen, csak "bajom volt belőle". Üdv,M.
2/4 anonim válasza:
Én a helyedben kérném a vénás vaspótlást.Igaz,én sose kaptam,jövő héten lesz meg a 34hetes vérképem eredménye,remélem nem is kell.Ez a 2.terhességem és az 1.nél elhanyagoltam a vaspótlást.Szülés után még hónapokkal is vérszegénységgel küszködtem,minden bajom volt.
Most szedem napi 2x a vasat.
Úgy tudom,hogy vashiány minimum 3hónap intenzív kúra alatt áll helyre.
3/4 anonim válasza:
6 hetesen kezdtem a neo ferro folgammát,napi 2*1-et.24 hetesen nézték a vérképet h javult e?hát nemhogy nem javult de rosszabodott.fel lett emelve a gyógyszeradagom napi 3*1-re.utána vérképkontroll,de megint csak romlott.akkor kaptam a vénás injekciókat.hát attol sem lett jobb.most csak a gyógyszert szedem amit ugyebár felesleges mert semmit sem ér.h mi lesz nem tudom.
36 hetes km
4/4 Szundika20 válasza:
Sziasztok! Nekem is csak kórházba adják be heti3x megyek 2 ampullányi intravénás vasat kapok Infúzióba...fél óra alatt lecsepegg mert már 3 hete járok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!