Van itt olyan kismama aki dohányzott, és (biztos benne, hogy a cigitől) bármilyen problémája lett a babának?
Jaj istenem lányok, ne már...nem CSAK az lehet a baja a babának hogy kisebb lesz a súlya..illetve az hogy most a 12 hetes meg stb. UH-n nagyobb mint az átlag..semmit se jelent, ez már elég ahhoz hogy tovább mérgezzétek őt odabent??? Szerintem ehhez egy anyának sincs joga. Hiszen a babád nem tud dönteni hogy köszöni nem kéri a nikotindús véredet...
Én azt hittem,hogy csak azok cigiznek terhesség alatt is, akik nulla iq-val rendelkeznek, vagy egyáltalán nem érdekli őket a gyerek sorsa ( pl. kisebbség) de azok meg ITT nem fognak kérdést feltenni erről a témáról.
Ezek szerint tévedtem :((
12.23-as nem vagy igazán jó fej, amiért ezt ideírtad. Pont az lenne a cél, hogy elrettenjen a kérdező, erre te megnyugtatást adsz:( Vagy így könnyebb a lelkednek, hogy nem csak te vagy gyenge? Szívből kívánom, hogy egészséges legyen a babátok, mert ha neadjisten baja lesz, sosem fogjátok tudni, ti okoztátok-e. És egyetértek az utolsó hozzászólóval, ha az imádott várvavárt baba miatt nem tették le, akkor mi, az ismeretlen jóakarók pláne nem leszünk elegek ehhez:(
És bárki bármit gondol, vitaminnal nem lehet közömbösíteni a cigi esetleges ártalmait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!