Van itt olyan kismama aki dohányzott, és (biztos benne, hogy a cigitől) bármilyen problémája lett a babának?
Szerintem alig van olyan aki belátja h az ö hibája a gyerek bármilyen betegsége (legalábbis nyiltan tuti nem vállalja fel).
Nekem egy barátnőmnek 2700 gramm lett a kislánya, már a terhessége vége felé mondták neki h elégtelen a lepény és iu.retardált a magzat.
Őszerinte ez nem a napi 10 szál ciginek köszönhető hanem neki a családjában több ilyen is volt és ez genetika...
Hát most erre mit mondjon az ember??
Ja meg hogy neki az orvosa is azt mondta hogy jobb ha rágyújt mintha halálra idegeskedné magát, merthogy neki milyen stresszes az élete.
Mondjuk aláírom, tényleg az dehát akkor is.
Én se tudtam leszokni sehogy napi egy dobozról, de amikor pozitívat teszteltem, azonnal abbahagytam. ) hónapos a fiam, még szopik, így azóta sem gyújtottam rá, pedig komolyan mondom, néha nagyon tud hiányozni. De ez kb. olyan dolog, hogy ha a gyerekedet nem fojtogatod pl. egy övvel, akkor ezzel miért tennéd? Ha belegondolok, hogy szegény vergődik odabent, és kétségbeesetten próbál több levegőhöz jutni, akkor eszembe sem jutna rágyújtani! Képzeld ezt magad elé, és tedd le a cigit. A barátnőm félidőtől gyújtott rá újra (szegénynek meghalt az anyukája), de máig bánja, mert a fia kis súllyal született, asztmás, és epilepsziával vitték kórházba, míg a két évvel idősebb fiának kutya baja:S
Még ha nem is a cigi az oka, te kockáztatnál? Ugye nem. Hajrá, én bízom benned, tudom, hogy erős vagy, és le tudod tenni!:D
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!