Terhes nők mennyit nőtt a melletek?
Eredetileg 75 B volt a méretem.
Három gyerekem van, összesen kb. 5 évig szoptattam.
MInden terhesség alatt megnőtt, szoptatás alatt még nagyobbra, de a szoptatás végeztével sokkal kisebb lett, mint előtte volt.
Sajnos az A kosár is lötyögött már, csak push up melltartóval tudtam létezni, de úgy is nagyon kicsi volt.
Volt, mert most a negyediket várom, és most várandósan megint nagyon szép, jó lenne, ha maradna, de tudom, utána megint nullára fog csökkenni várhatóan.
Nekem semmi zsírszövet nem maradt szintem a tejmirigyek meg összezsugorodnak, amikor már nincs rájuk szükség...
A bimbók viszont összementek a szoptatások végeztével és a halvány színük is visszatért.
Azt hiszem, ez nagyon egyéni, hogy kinél hogy alakul.
Én vékony testalkatú vagyok, a súlyomból is minden baba után veszítettem, 48-50 lettem, pedig eredetileg 54-56 kg voltam a 162 cm-hez.
Szóval a szoptatás belőlem minden szinte kivesz.
Ez van, van három gyönyörű gyerekem. :)
Csatlakozni tudok a 12-es válaszolóhoz.
Első terhesség: nőtt kb. egy méretet, de csak félidő után.
Második terhesség: brutális méretűre nőtt már az elején (92-esből 100 cm mellbőség)
Harmadik terhesség: most 13 hetes vagyok, semmit nem nőtt még 88 cm a mellbőségem...
A szoptatás alatt mindig szép telt volt, de utána sokkal kisebb lett, mint a terhesség előtt. (most el sem merem képzelni, mi marad belőle a végén...)
Nekem eddig semmit. De alapból B-C-s vagyok.
28 hkm
75Crol indultam.Terhesseg alatt nott 1 szamot, szoptatas elejen meg 2-t, szoptatas vegere 75B volt joindulattal, de azt se szepen toltotte ki.
2. gyereknel talan 75Cig ment fel terhesseg vege szoptatas elejere, hatam kisse megvastagodott, szoptatas vegere a 80-as volt kenyelmesebb, de kb a 80At sem ertem el.
Teljesen eltuntek a melleim: 93 cm-rol 86/87cmre, ugyhogy a hatam ugye szelesebb lett es, ami maradt mell az is iszonyu puha plotty lett. Oldalrol nem is latszott egyaltalan.
Most harmadik terhesseg, nemsokara szulok, most kb 91 cm-s, de igy sem az a forma, mint a gyerkocok elott.
En biztos megcsinaltatom a melleimet a szoptatas befejezese utan
Elso kettot 15, ill 16 honapig szoptattam. Leendo picurkat meg kiderul 😊 .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!