Mit érzett az aki terhes volt és közben menstuált? Milyen volt a vérzése, erös bordó vérdarabos, akkor fáj a melletek, vagy ha elmult a mensi a mell fájdalom is megszünt?
Szia!
Hát elmeseélem a mostani ciklusom rövid történetét:
Rendesen a 14.-ik cn-on volt ovu.Párommal eggyütt is voltunk.Várrjuk,hogy sikerült-e?Én tüelmetlenül tezteltem.Ez idáig mind látszani is fog a görbémen is.
Aztán a 14-ik dpo-n szépen megjött,rendesen,csak nem annyi!Másfél napig volt meg.Rendes vér volt.Mivel mérni szoktam a hőmet,láttam ,hogy nem lefelé,hanem felfelé kezdett elindulni a hőm:)Teszteltem úgy a 4-ik vizeletből,és halvány de színes 2 csík volt.Azóta nem teszteltem.Ennek már 2 napja van.Mivel nem hagyott nyugodni a dolog,hogy ilyen lett a tesztem,hőm emelkedik,megjönérzés továbbra is megmaradt,irány a doki(nem saját).Csinált hüvelyi uh-t.Méhnyálkahártya:17,2 mm-es.Semmit nem látott sem a méhben,sem a méhen kívül,visszarendelt 2 hét múlva.Semmi bogyót nem írt ki,mert már nem véreztem.
Így alakul ez a ciklusom:
Látni,hogy nekem mensikor és utána lent a hőm,és nem is emelkedik.DE MOST???
Sűrűn járok pisilni,aludnék örökké,és idegeít ez a megjönérzés!Mensim előtt elmúlt a mellfájdalom,ami pé-től iszonyatosan fájt,és meg is duzzadtak.Most nyugalmi állapotban vannak a cicijeim.
Szóval,megyek vissza a már saját dokimhoz,és kiderül mi a helyzet.
nem tudom ezt a kérdést nézi-e még valaki. nekem egy filozófikus kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Szóval, ha valakinek megjön, de furcsa, mert kevesebb, vagy más szine van stb. gyanakszik, teszt +, orvos az megmondja mi a teendő.
Már többször olvastam itt, hogy volt aki csak a 3. 4. hónapban vette észre, mert nőtt a pocakja és az volt gyanús, vagy más miatt ment dokihoz és ott tudta meg. és azt is, hogy hány hetes.
Ha az ilyen anyuka a terhessége elején csinál tesztet az ugyanúgy pozitív lesz, mint akinek elmarad a menszesze? vagy azok a hormonális problémák ami miatt megjön közben is nem befolyásolják a hcg termelést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!