Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi az esélye, hogy terhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy terhes lesz?

Figyelt kérdés
Kb 5alkalommal sexeltem gumi nelkul es egyszer se élveztem el benne. Volt mikor elmentem megtoroltem jol aztan vissza. Normális válaszokat várok indoklással előre is köszönöm. 19F

2016. aug. 17. 16:12
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Sokba kerül a gumi? Ja te leszarod legfeljebb kikapartatjátok. Húzzál rá teszkós zacskót
2016. aug. 17. 16:18
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
De egy gyökér vagy... de ő is, mert hagyja. Igen, van rá esély bőven, hogy terhes lett. Gratulálok ifjú apuka!
2016. aug. 17. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:

A megaszakitasos kozosules pearl indexe 27. Tokeletrs alkalmazas eseten 8.

[link]

A rossz hirem az az, hogy te nem tokeletesen alkalmaztad, mivel nem eleg megtorolni orgazmus utan a farkadat, mert a hugycsoben meg maradhatott ondo. 👍

2016. aug. 17. 16:40
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Csak dicsekszik a fiú, hogy 5x megtöcskölt egy lányt.
2016. aug. 17. 17:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Mivel a húgycsöved tele volt ondóval, ezért a következő aktusnál átkerült a barátnődbe az előváladékkal.
2016. aug. 17. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Mint a többiek is írták a húgycsőben még maradt ondó szóval simán teherbeestem. De a lány se 100-as hogy hagyta. Ne legyél lusta gumit húzni. Jó tudom lehet fogamzásgátló tablettát szedni. De miért tegye tönkre egy fiatal lány hormonális fogamzásgátló tablettával a szervezett. Ha nem akarsz gyereket akkor Védekezz normálisan!!!! Mert hidd el az abortusz nem csak anyagilag húz le de lelkileg és testileg is tönkre tud tenni egy lányt. Szóval ne viselkedj úgy mint egy felelőtlen gyökér! Ha nem lesz terhes akkor adj hálát az Úrnak. És utána meg jobb ha védekezel mert most lehet hogy szerencséd lesz de legközelebb már nem lesz ekkora mákod!!! 22 / L
2016. aug. 17. 18:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Simán teherbeeshet! * bocsi teloról vagyok
2016. aug. 17. 18:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Okés húzok. De így mennyi az esélye, hogy teherbeesik? Mindjart megjon a menszruacioja vagy is ugy szamolta, hogy nemsoka az szamit valamit?
2016. aug. 17. 18:28
 9/10 anonim ***** válasza:
50% 50% hogy terhes lesz, ha szexelni tudsz olvass utána a dolgoknak mielőtt hülyeséget csinálsz!!!! 28N
2016. aug. 17. 23:37
 10/10 anonim ***** válasza:

A női ciklus normál esetben 28 napos. A menstruáció első napja az első nap. Normál esetben középidőben (tehát a 13.-15. napon) a legnagyobb az esély a teherbeesésre, tehát ha az a "nemsokára megjön neki" 2 hét múlvát jelent, akkor elég nagy az esély. Ettől függetlenül ez csak a papírforma, bármikor lehet egy nőnek spontán peteérése.

Az előváladékkal pedig biztosan átjutott a spermium, hacsak nem pisiltél minden aktus után. De még akkor is van esély, soha nem lehet kizárni.

Aktus után leghamarabb 2 héttel csinálhat egy terhességi tesztet, de inkább az elmaradt menstruáció utáni napon. Teszt kapható a gyógyszertárakban, DM-ben, Rossmannban, és a hipermarketekben is (Tesco, Spar).

2016. aug. 18. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!