23 hetes kismama vagyok. Tulsulyal kezdtem 84kg-al. 8-9 kg minusznál tartok. Nem bánom de nem sok ez egy kicsit? Aki hasonloan volt, mennyi lett a végére? 2. Baba.
Szia! Èn 80 kg val kezdtem 7 hetesen majd összesen 4 kg fogytam ès most 39 hetet kezdem holnap és 81,5 kg nál tartok! A babával minden oké a 38 hetes uh-gon 3400 gr-ra saccolták +/- 500gr eltéréssel.
Ne aggódj minden rendben lesz veled!
Sokan fogynak az elején, főleg a hányás/hányinger miatt. ha am is túlsúllyal kezdtél, akk nem annyira gáz, mert elvileg akk van miből táplálkoznia a babának :)
én 82 kg-val kezdtem, 18. hétig egy dekát sem híztam, most 85 vagyok, 22 hetesen, azt meg akkor szedtem magamra, mikor olyan beteg lettem, hogy egy hétig csak feküdtem, majd plusz még egy hétig alig mozogtam valamit. mondjuk én nagyon oda is figyelek, hogy ha lehet ne hízzak sokat, ugyanis a térdem nem bírná a plusz terhelést. A végét még nem tudom, de ha csak rajtam múlik, 2-3 kilónál többet nem akarok hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!