33 hetes kismama vagyok. Pár napja 10 perces fájásaim voltak amit kimutatott a gép is. Kaptam infúziót és tüdőérlelőt. Teljesen zárt vagyok. Volt valaki hasonlóan? Mennyi időre szűlt?
Terminustúllépés miatt voltam bent kórházban, a szobában egy másik kismama szintén, volt visszatartáson 34 hetesen. Ahhoz képest terminustullépés volt nála is.
Ikres kismamának 33 hetesen kellett infúzió, nála 35 hetesen megrepedt a burok de ikrekkel még ez is jó.
A férjem (32 éves) szintén korán "akart" megszületni, anyósom annyit mondott 7 hónapra, koraszülött ő sem lett végül szóval még egy ideig bent tudták tartani.
Szia
25 hetesen kerültem be.5 perces fàjàsokkal mire felismertem zàrt méhszàj.
Màr készültek mentőhelikopterrel hogy ha kell megfelelő koraszülöttosztàlyra menjek ha a baba túléli.
Borzasztó volt.
Egy hétig infi ment,nem kelhettem fel.Hazaengedtek.
Hazaérve két hétig semmi nem mertem csinalni csak feküdni.
40. Hét végére császàroztak mert ugyan elfolyt a magzatvíz de nem tàgultam oxira sem.
Szval igen minden rendbe jöhet ha az ember időben jó kezekbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!