Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes kismama vagyok, és...

Norcs_ kérdése:

33 hetes kismama vagyok, és az utóbbi időben eléggé lehangolt vagyok, nem tud semmi se igazán lekötni, sokszor felesleges dolgokon idegeskedem. Ez normális ilyenkor? Volt valaki aki hasonló problémákkal küzdött?

Figyelt kérdés
Ez az első terhességem, a párom pedig sokat dolgozik emiatt sokat vagyok egyedül. Gondolom ez is nagyban befolyásolja a hangulatomat.

2016. máj. 2. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
ez normális dolog,a párod dolgozik ezért nem ér rá annyit veled lenni,hiányoznak bizonyosdolgok
2016. máj. 2. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanígy vagyok vele én is :-( Pedig van két gyerekem màr.Én a szülés miatti szorongàsnak tudom be... 33 hetes vagyok én is.
2016. máj. 19. 12:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia! Már sokkal jobb a hangulatom mostanában, talán az idő miatt, talán mert több a teendő. Kitartást, remélem hamarosan Neked is jobb lesz a közérzeted. Már nincs olyan sok hátra :)
2016. máj. 19. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!