Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt valaki akinél fent...

Van itt valaki akinél fent állt a terhességi toxémia gyanúja?

Figyelt kérdés
Nincs magas vérnyomásom, nem vizesedek, de fehérjét pisilek. Valakinél előfordult ilyen? Hogyan kezelték?
2016. aug. 15. 17:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Én toxémiás voltam a 35. héttől. Magas volt a vérnyomásom, nem vizesedtem durván, fehérje csak a végén volt a vizeletembe. Mit mond a doki? Hány hetes vagy? Amikor visszamentem a nőgyógyászhoz, hogy magas a vérnyomásom, Közölte, hogy nem vagyok toxémiás, mert nem úgy nézek ki ☹ .
2016. aug. 15. 18:38
 2/2 A kérdező kommentje:
a hülye védőnőm ilyesztett rám, mert fehérje volt a vizeletemben és azt mondta h toxémiás lehetek ha így marad. A nőgyógyász azt mondta h minden rendben van. 27 hetesen nem alakul ki toxémia a fehérje miatt. Utolsó 1 hónapban talán...
2016. aug. 16. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!