Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi toxémia? (Többi lent)

Terhességi toxémia? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Ma voltam védőnőnél. Fehérjét talált a vizeletemben (azt mondta nem sokat) 1 hónap alatt 4 kiló hízás (vízesedek) múlt hónapban 7 kiló volt a vérnyomásom 130/90 volt (szerintem ez nem magas) azt mondta valószínű toxémiám van. Ma megyek orvoshoz.

Mi lehet ennek a következménye? Milyen adatok után fektetnek be?

32 hetes vagyok. A szülésznőm azt mondta ha fáj a fejem akkor menjek be azonnal. Elég sokat fáj a fejem.

2015. márc. 9. 10:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Kezdődő toxémia sajnos lehet. Jó lenne alaposabban utánajárni, hívd fel a szülésznődet.
2015. márc. 9. 10:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem uganez volt,bár nekem több fehérje volta vizeletemben,három kereszt ha jól emlékszem,140/90 a vérnyomásom,sokat vizesedtem, de nekem a babóm már alig mozgott,engem akkor megcsászároztak,31 hetes voltam,most már 9 éves nagylány,menj be és nézesd meg magatokat.
2015. márc. 9. 10:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Felhívtam, elintézte hogy ma fogadjon az orvos. Délre megyek. Remélem nincs nagy baj.
2015. márc. 9. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!