Mi a terhességi toxémia legelső jele?
Figyelt kérdés
Lábdagadás, magas vérnyomás, fehérje a vizeletben. De melyik jelenik meg először, melyiket lehet először "felfedezni", ha baj van? A vérnyomás mennyire gyorsan "tud" emelkedni?2016. júl. 19. 07:26
1/5 anonim válasza:
Nalam a vizesedes volt az elso jel.az olyan 35 hetesen durvult el(nagyon)
Aztan 40+6naposan feherje a vizeletben(3+es lett)akkor korhazba kerultem.a magas vernyomas csak masnap szules kozben jelentkezett.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Első terhességem így ért véget nagyon korán, de mikorra felfedezték, már majd' minden jel megvolt, a dagadáson kívül úgy, hogy nem voltam rosszul:(
2016. júl. 19. 08:06
3/5 anonim válasza:
Én is ugyanígy voltam az elsővel mint te kérdező.:)
Most 32 hetet kezdem.Pár hete vizesedem és heti egy kiló feljött.
Szigorú só és fűszerszegèny diétàn vagyok sok dinnyét eszem.Nincs felvàgottak sóy nasik levesek stb.
Most 3 hét alatt nem híztam .
Vérnyomàsom és vizelet ok.
Persze megelőzésnek kell a diéta mert aki egyszer toxis volt lehet legközelebb is az lesz.
Ha félsz esetleg te is próbàlgasd a diétàt.
Vigyàzz magadra.:)
4/5 A kérdező kommentje:
Ti is vigyázzatok magatokra!Mi biztos, h újra toxémiásak lettünk volna, ezért kaptam Aspirin protectet, amit viszont, 35. hét lévén le kell tennem lassan. És ugye ki tudja, ez mennyiben befolyásolja a vérnyomást...
2016. júl. 19. 08:43
5/5 anonim válasza:
Remèljük nem lesz gondod.szorítok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!