Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elfolyik otthon a magzatvíz...

Ha elfolyik otthon a magzatvíz, lehet utána wcre menni?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodom,h mi van akkor,ha az emberre ilyenkor jön rá a (nagy)wc? Nem fertőzésveszélyes vagy ilyesmi?
2016. aug. 15. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szülés közben is jön vizelet és széklet. Ez egy "ilyen műfaj".
2016. aug. 15. 15:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet.
2016. aug. 15. 15:25
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Pláne, hogy utána úgyis zuhanyzol indulás előtt.
2016. aug. 15. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:
46%

Lehet, persze.

Nekem amúgy adtak antibiotikumot, éppen a fertőzésveszély miatt, miután a magzatvíz elfolyt és még x óra múlva sem volt baba.

2016. aug. 15. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a vécén ment el.

Előtte pár napig durván szorulásos voltam, és a vajúdást benéztem székletingernek.

A magzatvíz elfolyásnál esett le, hogy szülök...

2016. aug. 15. 15:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elfolyt a magzatvíz, a kórházba érve még beöntést is adtak. Majdnem a wc-n ülve született meg a kislányom, még zuhanyra sem volt idő.
2016. aug. 15. 15:53
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem is elfolyt a magzatvíz, akkor a rémülettől egyből rohantam a klotyóra, majd zuhany, kórházban beöntést kaptam, szintén zuhany, utána rá párórával rám jött a hasmenés... gyakorlatilag a wc-n vajúdtam végig, mert amikor nem f.stam akkor hánytam :D
2016. aug. 15. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szegény 6 és 7!

Ezért nem értem, mire jó a sok beöntés.

Csak plusz bajt okoz. :(

Nekem csak a 3. szülésem indult a víz elfolyásával, én mondjuk előtte voltam pár órával a wc-n, így nem kellett, de idő sem lett volna rá, egy bő óra múlva már kint volt a lányom.

2016. aug. 15. 16:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha teljesen elfolyt akkor azonnal le kell fekudni CSAK mentővel FEKVE megetsz kórházba lágytész előreesés veszélye miatt ami azonnali császárt igényel!

Ha csak szivárog akkor nincs "baj"

21hkm

2016. aug. 15. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!