Holnap megyek a SOTE-1-re magzatvíz-vételre. Mire számítsak? Mennyi ideig ne maradjak otthon? A 18. hétben vagyok.
Köszi a gyors választ! Sajnos a kombi tesztem nem lett jó.
Az AFP és a gen.uh az jó, bár "láttak" valami gyanúsat, nehogy már ne menjek ha egyszer megvan az időpont (és 35 vagyok).
Idáig kétségek között vergődtem, mit tegyek. A családban két tábor alakult ki, de mindenképp a felelősség az enyém, így a szívemre is ráhúzodott az ideg. Össze-vissza ver egy hete.
Szerintem nyugodtan mehetsz, én 3 hete voltam ugyanott a SOTE-n. Csak a korom miatt mentem (37) és saját elhatározásból.
Maga beavatkozás kb 2 perc, de ha tudsz szerintem maradj benn egy éjszakára megfigyelésre, én legalábbis így tettem.
Utána otthon pár napig pihiztem, de nem az a a szigorúan ágybanfekvés.
2 hét no sex-et mondott még a doki.
A vizsgálat után másfél héttel már mentem dolgozni.
nembántem meg, hogy megcsináltattam,, pont egy hét múlva kell mennem az eredményért és akkor csinálnak egy UH-t.
Második baba, az első gyerek makk egészséges, szerencsére.
És a családban sem születtek még betegek.
Bár nagyon félek az esetleges vetéléstől, nem merném megkockáztatni, hogy ne menjek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!