Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha otthon elfolyik a magzatviz...

Ha otthon elfolyik a magzatviz vagy elkezd folyni akkor Tena betét elég a korházig?

Figyelt kérdés
vagy ti mit tettetek oda hogy ne azzon at a bugyi/nadrag? kb fel-3/4 ora a korhaz
2016. júl. 6. 06:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsére nem itthon folyt el, de én úgy készültem, hogy még az ülésre teszek egy törülközőt, fölé egy betegalátétet is, mert a betét nem biztos, hogy fel bírta volna szívni.
2016. júl. 6. 07:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt elég, törölközőt fogtam a lábam közé, de mire odaértem, csurom vizes voltam. De ilyenkor ez nem volt zavaró, annyira izgultam.
2016. júl. 6. 07:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ömlött, bugyipelenkát húztam magamra (tena discret pants - de másmilyen is jó), az kitartott. Betét édeskevés lett volna.
2016. júl. 6. 07:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha rendesen folyik akkor nem elég.

Nekem kórhàzba folyt el de végig felmostam a folyosót úgy ömlött szó szerint.

Szerintem egy törölköző sem elég.:)

2016. júl. 6. 07:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem otthon elfolyt. Viszont ezt ugy kell elkepzelni, hogy hiaba folyik el a nagyja egyszerre, attol meg termelodik magzatviz egeszen addig, amig a szules teljesen le nem zajlik. Szoval szivarogni azutan is fog vegig.

A fiam feje be volt ekelodve, igy a tobbi magzatviz utjat elzarta, mint egy "dugo". Amikor jott egy-egy erosebb fajas, mehosszehuzodas, akkor viszont kiomlott az addig felhalmozodott viz ujra es ujra.

Nekem a tena nem volt eleg. Akkor oltoztem fel es raktam be betetet, amikor elhagytuk a hazat, kb 15 perc mulva mar a korhazban voltunk. Epp beszalltunk a liftbe, amikor ereztem, hogy jon egy adag viz es a tena totalisan feladta a harcot. Mire felertunk a negyedikre mar kb a terdemig volt vizes a farmer.

Nekem ket nadragot sikerult igy elaztatnom.

En a kocsiba ugy ultem be, hogy kukaszsakot rajtunk az ulesre, arra pedig egy egy furdolepedot osszehajtogatva. Ugy gondoltam, hogy az csak nem bir atazni, ha megis, akkor pedig a zsak miatt nem azna at az ules. Vegul megusztuk, mert a kocsiban pont nem folyt.

Legkozelebb ilyen esetben inkabb hosszabb ruhaban mennek a kezemben egy torolkozovel, hogy odafogjam, ha kell. Ugyis hulyen setaltam mar a fajasok miatt, nem kulonosebben erdekelt volna akkor, hogy mit gondolnak az emberek, hogy torolkozot szorongatok a labam kozott.

2016. júl. 6. 07:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét szülésem magzatvízfolyással indult, nem volt elég egy törölköző sem.

Igazából addig volt vészes, amíg mozogtam, a kocsiban ülve már nem folyt annyira, de így is egy pléd és két törölköző volt alattam. A kórház folyosóját én is eláztattam, de hidd el, ott, akkor ez egy kicsit sem zavart. Az sem, hogy milyen a nadrágom, hogy nézhetek ki.

Az volt a lényeg, hogy jöjjön a dokim, más nem érdekelt.

2016. júl. 6. 07:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy útközben is folyik-e. Ha igen, akkor semmit nem ér a betét.

Nekem is itthon folyt el. Zuhany, mentő, közel a kórház, raktam be betétet. Útközben szerencsére nem folyt, de mikor beértünk, mindent elárasztottam magzatvízzel, erős fájásokkor folyt többször is. A betét mintha ott se lett volna. De ilyenkor ez tényleg nem érdekli az embert.

2016. júl. 6. 07:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég volt, bàr már 5,5 órája szivárgott mikor elindultam
2016. júl. 6. 09:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Vastag, nagy gyermekágyas betétet tettem be közvetlen indulás előtt (addig készülődés közben 4-5 elfogyott) és egy törölközőt az ülésre a fenekem alá. 15-20 perc alatt értünk a kórházba, a betét nem bírta, már a nadrágom is kezdett átázni.
2016. júl. 6. 10:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég volt,de nekem csak szivárgott,nem ömlött.
2016. júl. 6. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!