Ha otthon elfolyik a magzatviz vagy elkezd folyni akkor Tena betét elég a korházig?
Ha rendesen folyik akkor nem elég.
Nekem kórhàzba folyt el de végig felmostam a folyosót úgy ömlött szó szerint.
Szerintem egy törölköző sem elég.:)
Nekem otthon elfolyt. Viszont ezt ugy kell elkepzelni, hogy hiaba folyik el a nagyja egyszerre, attol meg termelodik magzatviz egeszen addig, amig a szules teljesen le nem zajlik. Szoval szivarogni azutan is fog vegig.
A fiam feje be volt ekelodve, igy a tobbi magzatviz utjat elzarta, mint egy "dugo". Amikor jott egy-egy erosebb fajas, mehosszehuzodas, akkor viszont kiomlott az addig felhalmozodott viz ujra es ujra.
Nekem a tena nem volt eleg. Akkor oltoztem fel es raktam be betetet, amikor elhagytuk a hazat, kb 15 perc mulva mar a korhazban voltunk. Epp beszalltunk a liftbe, amikor ereztem, hogy jon egy adag viz es a tena totalisan feladta a harcot. Mire felertunk a negyedikre mar kb a terdemig volt vizes a farmer.
Nekem ket nadragot sikerult igy elaztatnom.
En a kocsiba ugy ultem be, hogy kukaszsakot rajtunk az ulesre, arra pedig egy egy furdolepedot osszehajtogatva. Ugy gondoltam, hogy az csak nem bir atazni, ha megis, akkor pedig a zsak miatt nem azna at az ules. Vegul megusztuk, mert a kocsiban pont nem folyt.
Legkozelebb ilyen esetben inkabb hosszabb ruhaban mennek a kezemben egy torolkozovel, hogy odafogjam, ha kell. Ugyis hulyen setaltam mar a fajasok miatt, nem kulonosebben erdekelt volna akkor, hogy mit gondolnak az emberek, hogy torolkozot szorongatok a labam kozott.
Mindkét szülésem magzatvízfolyással indult, nem volt elég egy törölköző sem.
Igazából addig volt vészes, amíg mozogtam, a kocsiban ülve már nem folyt annyira, de így is egy pléd és két törölköző volt alattam. A kórház folyosóját én is eláztattam, de hidd el, ott, akkor ez egy kicsit sem zavart. Az sem, hogy milyen a nadrágom, hogy nézhetek ki.
Az volt a lényeg, hogy jöjjön a dokim, más nem érdekelt.
Attól függ, hogy útközben is folyik-e. Ha igen, akkor semmit nem ér a betét.
Nekem is itthon folyt el. Zuhany, mentő, közel a kórház, raktam be betétet. Útközben szerencsére nem folyt, de mikor beértünk, mindent elárasztottam magzatvízzel, erős fájásokkor folyt többször is. A betét mintha ott se lett volna. De ilyenkor ez tényleg nem érdekli az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!