Ez normális? Hasmenés téma
17+3h kismama vagyok, és a terhességem kezdete óta lágy krémes folyós székletem van, 3 orvost megjártam laborokkal, tükrözéssel, uh-val, lerendezték annyival, hogy természetes..
Csak hogy 17 hete alig hagytam el a lakást, mert folyamatosan rohangálok wc-re, orvoshoz is úgy megyek, hogy 3x kell megállni benzinkúton vagy gyorsétteremben, 2km-es szakaszon.
Próbáltam mindenmentesen táplálkozni, normafloret használni, különböző hasfogókat (széntabletta/imodium), magnéziumozni, b6ozni, rostmegvonózni, de semmi nem fogja meg.
Valami tipp? Nem szeretném az egész terhességet végigfeküdni, nem vagyok veszélyeztetett sem.
Szedj vasat,az nalam konkretan betont csinal a dolgokbol...
Ne szedj mas vitamint par hetig,terhesvitamin is okozhatja.
A hasmeneses dieta (legalabbis a nem terheseknel ez szokott lenni): fott krumpli,rizs, ketszersult, zabkeksz...ha ez par napon belul nem hasznal,akkor passz..
Nekem is kb ez van, 10 hetes vagyok. Szinte minden étkezés után fél óra a wc-n ...
En már semmit nem szedek, terhesvitamint sem, csak a D vitamint és folsavat.
Nagyon kellemetlen számomra is. A vasat kipróbálom, hátha az segít.
Írd meg, ha nekef bevált valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!