Normális, hogy 28 évesen ennyire foglalkoztat a téma?
Szerintem az a nem normális
,ha ennyi idősen nem erre gondol az ember.Kedves 1 válaszoló,miért kell kötekedni?Ha nem tetszik a kérdés akkor NE válaszolj rá.
Szerintem elegge eltulzott az anyasag iranti vagyad. Nem tudom, te miert szeretnel ennyire gyereket, de az biztos, hogy velem ez lenne az egyik legrosszabb dolog, ami tortenhetne. Gondold el, hogy 24/7-ben el kell latnod egy kisbabat, szinte nulla fizetesert, te es a parod vagytok teljesen felelosek erte, mindent megadsz neki, mikozben o szinte semmit ertekeset nrm ad vissza. A terhesseg, szules, szoptatas kesz kinszenvedes, nem tudsz majd rendesen aludni, ezerszer tobbet kell dolgoznod, es szinte tuti biztos, hogy egy idore el kell bucsuznod a munkahelyedtol. A gyerek ellatasa viszont rengeteg penzbekerul, foleg, ha nagyobb korara egy kovetelozo kis zsarnok lesz.
Raadasul az anyasagert szinte semmi megbecsules nem jar, a gyerekvallalas altalaban tonkreteszi, de legalabbis szinte sosem tesz jot a parkapcsolatnak, hazassagnak, az altalanos kozerzetnek es az egyeb barati tarsasaggal valo kapcsolatnak.
Ja, es ha pszichopata gyilkos vagy eletkeptelen kis senki lesz a gyereked, azert is teged fognak hibaztatni, hogy milyen szarul nevelted.
Szoval en a helyedben megfontolnam ezt a dontest, mert tudd, hogy onnantol szimplan anyakent fognak tekintenteni rad, ami eleg hatrany a munkahelyeken, illetve irrealisan nagy elvarasokat tamasztanak feled.
*Thomasina*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!