Normális, hogy 28 évesen ennyire foglalkoztat a téma?
Kérdező, 19 éves vagyok, és egész életemben racionálisan gondolkodtam, mindig is komolyabb voltam a társaimnál. Ne a korom alapján ítélj meg, mert csak amiatt később nem változik meg a döntésem, vagyis a tudatos gyereknélküliség. Én ezt már ezerszer átgondoltam, és egyáltalán nem érzem, hogy nekem bármi jó származna, ha gyereket vállalnék. Amiket előbb leírtam, az anyák nagy többségének a tapasztalatai.
*Thomasina*
Nos, kérdező, csak azért, mert te megváltoztattad az álláspontodat, az nem jelenti azt, hogy én is meg fogom (milyen logika már ez?)
De ha már példálózunk: sok emberrel beszéltem, interneten és személyesen is, akik hozzám hasonló korban vagy még korábban így döntöttek, és már 30-40-50-60 évesek, és azóta is így gondolkoznak és nincs gyerekük. Nekem még hozzájuk képest is szerencsém van, nem kell tablettával, abortusszal, óvszerrel vagy más terhességmegelőző praktikákkal bajlódnom, mivel leszbikus vagyok, így sosem feküdnék le férfival.
*Thomasina*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!