Hova mentek nyaralni?
Figyelt kérdés
Ha szeptember 4-re vagyok kiírva meddig lehet még nyaralni menni "biztonságosan"?
Ti hova mentek?
Van ahová nem ajánlatos terhesen?
2010. ápr. 19. 14:14
1/2 anonim válasza:
Mindenképpen beszéld meg az orvosoddal, de általános, hogy a középső harmadban még mehetsz nyugodtan, bár ha jól érzed magad akkor a 36. hétig. Repülni akkor már nem tanácsos. Nem ajánlatos oda ahol fertőzésveszélynek vagy kitéve, pl. nem megfelelő ivóvíz stb. illetve ahova be kell oltatni magad.
Mivel júliusban szülök, idén nem megyünk nyaralni.
2/2 anonim válasza:
Szia!Ezen a nyáron sehova,mert júniusba szölök!:)Az első terhességemmel Abádszalókra mentünk!November elején szültem és Júliusba voltunk nyaralni!Én nem féltem hiszen minden rendben volt a terhességemmel!!30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!