Kismamák! Milyen fürdőruhában mentek nyaralni?
Szia!
Én is tankinit vettem, hogy le ne égjen a pocak. 13 hetesen voltam nyaralni és hát én is szépen gömbölyödök. Csinos ruci ez és hasznos darab, mára már sok helyen lehet kapni... Most 19 hetesen is megyek egy rövid kiruccanásra és még mindig jó rám.... nyár végéi márt nem is veszek másikat, hamar elmegy a nyár... Jó nyaralást és boldog babavárást!
Én a decathlonban vettem bikinit még az előző várandósságom alatt (9 hós a lányom), mert ott össze tudtam válogatni külön a felsőt és az alsót.
Sima fekete, saját márkás(tribord), nekem éppen nyakban kötős + merevítős felsőrészem van (de egy csomó fazonút út láttam, épp ma voltunk megint). Alsórész sima fürdőrucis-fazonú (van kisgatyós, meg csipőben felszabottabb stb...)
Én nem szeretem a tankinit, ezért nem olyat választottam, bár szerencsére a hasam olyan kb, mint volt. Napvédővel meg úgyis bekenem magamat meg a pocit is.
Most 7 hetes vagyok, egész nyáron/ősszel ezt az összeállítást használom majd (úszni is járok) - persze, ha most nem lesz nagyobb pocim, mert 7 hósan voltam benne utoljára strandon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!