Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 55 kg kezdősúllyal mennyi...

55 kg kezdősúllyal mennyi pluszra lehet számítani? Tapasztalatok érdekelnek.

Figyelt kérdés
Természetesen minden terhesség más és más, illetve minden szervezet különböző, de én csupán a hasonló súlyú kismamák tapasztalataira vagyok kíváncsi. 164 cm vagyok, csontosabb alkat, tehát ez az 55 kg egy normál testalkatot eredményezett. Eddig fél kg jött fel, a 16. héten vagyok.
2016. aug. 11. 08:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Elso terhessegemnel 53 kiloval kezdtem, 65-tel zartam es 3 map mulva 49 kilosan jottem ki a korhazbol, pedig nem vizesedtem nagyon es a baba is csak 3600g volt.

Most a 2. Babaval 57 kilosan estem teherbe, igyekszem nem meghaladni megint a 65-ot. Hat remelem sikerul.

Dietetikuskent azt tanacsolom, hogy szamoljatok ki ezy kalkulatorral a szintentarto kaloriatokat es ahhoz adjatok meg 200 kcal-t. Ugyanis csak ennyivel van tobbre szukseged. Ja es figyelni kell a megfelelo szenhidrat-feherje-zsir aranyt es akkor biztosan nem hizik senki 30 kilot, aki amugy egeszseges.

2016. aug. 11. 15:16
 22/22 anonim ***** válasza:

162 cm vagyok és 55 kg-mal kezdtem és most leszek 19 hetes azaz kb. félidős és már 67 kg vagyok! Nem hánytam, eszem mindent mint amúgy terhesség előtt volt, csak most több gyümölcsöt meg a vitaminokat szedem.

De!

Egyáltalán nem látszik rajtam hogy ennyivel nehezebb vagyok, átlagosnak nézek ki. Tehát nekem fogalmam sincs hol van ennyi kiló...amit a mérleg mutat.

2016. aug. 11. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!