55 kg kezdősúllyal mennyi pluszra lehet számítani? Tapasztalatok érdekelnek.
Elso terhessegemnel 53 kiloval kezdtem, 65-tel zartam es 3 map mulva 49 kilosan jottem ki a korhazbol, pedig nem vizesedtem nagyon es a baba is csak 3600g volt.
Most a 2. Babaval 57 kilosan estem teherbe, igyekszem nem meghaladni megint a 65-ot. Hat remelem sikerul.
Dietetikuskent azt tanacsolom, hogy szamoljatok ki ezy kalkulatorral a szintentarto kaloriatokat es ahhoz adjatok meg 200 kcal-t. Ugyanis csak ennyivel van tobbre szukseged. Ja es figyelni kell a megfelelo szenhidrat-feherje-zsir aranyt es akkor biztosan nem hizik senki 30 kilot, aki amugy egeszseges.
162 cm vagyok és 55 kg-mal kezdtem és most leszek 19 hetes azaz kb. félidős és már 67 kg vagyok! Nem hánytam, eszem mindent mint amúgy terhesség előtt volt, csak most több gyümölcsöt meg a vitaminokat szedem.
De!
Egyáltalán nem látszik rajtam hogy ennyivel nehezebb vagyok, átlagosnak nézek ki. Tehát nekem fogalmam sincs hol van ennyi kiló...amit a mérleg mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!