80%-os eséllyel kislányt tippelnek. Tapasztalatok, hogy ez mennyire változhat még?
A nődokik legtöbbször nem rendelkeznek szonográfusi végzettséggel, de gyakorlattal biztosan nem.
Egy szonográfus napi 8 órában UH-kat néz, míg egy nődoki csak sokkal ritkábban teszi ugyanezt.
4 gyerekemnél a 18. héten megmondták 100%-ra, és olyan sem volt, hogy "nem mutatja magát", mert a nő fogta az UH készülék fejét, és oda forgatta a babát, hogy lássa...
Egyébként két gyereknél amár a 12. héten is mondta, csak akkor még azt mondta, hogy nagyon kicsi, ezért nem mondja 100%-ra.
Nekem is ugyanekkor mondtak kislányt. De nekem teljesen biztosra mondták, ha megszületik esetleg akkor érhet "meglepetés" hogy mégsem tehát én ezért el is hittem hogy lányom lesz. Hát ki fog derülni.
Most legközelebb hétfőn megyünk újra és akkor majd megint rákérdezek hogy továbbra is kislány-e. :)
Mi már kislányra készülünk, csomó lányos cuccot vettünk is már neki...amúgy kisfiút jobban szerettem volna, de akkor majd a tesója lesz fiú legfeljebb...
18+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!