55 kg kezdősúllyal mennyi pluszra lehet számítani? Tapasztalatok érdekelnek.
Én 172 cm/56 kilóval kezdtem, és 70 kilóval fejeztem be.
8. hétig feljött 2 kiló, az utolsó 6 hétben stagnált a súlyom.
158 cm magas 45 kg-mal lettem terhes. 30kg-ot híztam. Ahogy kijöttem a kh-ból 20kg-mal kevesebb voltam. A 10 kg 6hónap alatt lement.
Most a 2. terhességemnél 20 hetesen 6kg-nál tartok. A védőnő szerint nagyon sok 😊 Nem árultam el neki, hogy ez szuper jó. :)
Most kisfiút várok.
Nemvoltam/vagyok se cukros, se semmi bajom nem volt. Egy sarab striam sincs.
Nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy mivel vékony vagyok tuti sokat fogok hízni és igaza lett.
Boldog babavárást!
20hkm
alkati kérdés...mindkét terhességem ennyiről indult, és mindkettővel 22 kg felett híztam....158 cm vagyok.
de hatalmas is volt a pocakom, a kórházba több mint 10 kg ment le..na meg hát én 16. héten már +5 kgnál jártam
Teljesen alkati kérdés, sőt még terhességenként is változó.
Én 167cm/57 kg-val kezdtem az elsőt, 67 kg-val mentem szülni a 40. héten. Ez első trimeszterben semmi nem jött fel, aztán a 20. hétre 3 kiló, végig egyenletesen híztam.
Tavaly volt egy sikertelen terhességem (őt sajnos elvesztettem a 33. hétben), de vele az első héttől hízogattam, a 33. hétre már megvolt a 10 kiló...
Most az ikrekkel megint 57 kilóval kezdtem, de rögtön ledobtam az elején 2 kilót, és még most sem jött vissza egy deka sem,pedig lassan kezdem a 12. hetet. Elvileg itt 15 kg az ajánlott gyarapodás, ki tudja mi lesz belőle...
168 cm vagyok , 58 al kezdtem, +12 kg ot hiztam.
63 kg val jottem ki a korhazbol.
6 honapos korara , 55 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!