Nagyon félek hogy belefogom halni a szülésbe, minden nap ezen jar az agyam hogyan tudnék nem erre gondolni?
Figyelt kérdés
2016. aug. 10. 15:55
11/13 anonim válasza:
Én attól jobban félek hogy a babám úgy születik meg hogy nagyon beteg lesz vagy hogy halva vagy pont akkor hal meg. Én meg kihordtam aztán nesze nekem...:( Én ettől jobban félek. Ha meg én halok bele azt meg úgy se érzem, nem fogok róla tudni.
12/13 anonim válasza:
Tudod mennyi vizsgálatra elküldenek mialatt terhes vagy? Rengetegre. Ha bármi eredményed rossz lesz,még fokozottabban figyelnek rád. Én is féltem mielőtt terhes lettem,de egy tucat vérvétel,vizeletvizsgálat,ekg,ultrahang után úgy vagyok vele,h miért ne lenne minden rendben,ha teljesen egészséges vagyok?
Amúgy szinte nincs olyan dolog,amibe ne halt volna bele valaki. Mandulaműtét,végbélműtét,bármi rutinműtét,sőt,még olyan kis dolgokva is mint méhcsípés is haltak már bele sajnos.
Hogyan tudnál nem gondolni ilyenekre? Nézd meg,hány nő tologat babakocsit a városban! Vagy hány szegény nőnek van 5 gyereke,pedig ők biztos nem tizezer ftos vitaminokat szedtek és magánklinikán szültek...
13/13 anonim válasza:
Az ember teremt. Te csak a rosszat teremted meg magadnak. Hogy tudsz igy elni? Jot nem akarsz bevonzani magadhoz? Sztem amig ilyen a felfogasod addig ne szulj egyaltalan!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!