Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Esetleg terhesség? Nemtudom...

Esetleg terhesség? Nemtudom másra gondolni.

Figyelt kérdés
3 hónapja volt utoljára szex, azóta rendesen menstruálok, annyi hogy 7 nap helyett 5-6 napot, kb 1,5 hónapja szédülök,hányingerem van, fáj az alhasam, fel van puffadva, alig birok mostanában enni.háziorvosom azt mondta biztos terhes vagyok. teszteltem negatív lett. multkor elmentem nőgyógyászhoz(menstruáltam épp), azt mondta nem lát terhességet. Fel vagyok fázva. Ha terhes lennék neki látnia kellett volna mindenképp nem ? Vagy a menstruáció ezt befolyásolhatja? (normális válaszokat légyszíves)
2014. jún. 30. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
te se vagy 100as....
2014. jún. 30. 22:53
 2/10 anonim ***** válasza:

3 hónapja volt utoljára együttlét, tehát a tesztnek már bőven ki kellett volna mutatnia, hogy baba van-e. Menstruálsz, az 5-6 nap nem kevés, az a normális idő.

A nőgyógyász meg tuti észrevenne egy 3 hónapos terhességet, nyugi.

Fel vagy fázva: ezért fáj az alhasad.

Fel vagy puffadva: én is fel szoktam puffadni egy jó tányér bableves után, szóval attól is függ, hogy mit ettél.

Szédülsz: ez az időváltozástól is lehet.

2014. jún. 30. 23:02
 3/10 A kérdező kommentje:
nem véletlenül kértem normális válaszokat. folyamatos hányingerem van, van hogy annyira szédülök hogy nembirok felkelni. időjárás miatt nem szédülnék másfél hónapon keresztül(szerintem) . Felpuffadás. írtam, hogy alig birok enni. hányingerem van az ételtől. szedtem antibiotikumot a felfázásra, de nem múlt el a hasfájás.
2014. jún. 30. 23:07
 4/10 A kérdező kommentje:
De egyébként köszönöm 2. válaszoló!
2014. jún. 30. 23:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! Tuti, hogy nem baba, de ha ennyire rosszul vagy, ahogy mondod, akkor nem artana egy alapos kivizsgalas.
2014. júl. 1. 09:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet, hogy valami belgyógyászati gondod van, ezt egy orvos meg tudja mondani egy alapos vérvétel, vizelet...stb után. Babád biztos, hogy nincs.
2014. júl. 1. 10:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! köszönöm a válaszotokat. Amint lesz rá időm elmegyek újra a háziorvosomhoz. bízom benne , hogy ha baba lenne akkor észrevette volna a nődoki.
2014. júl. 1. 20:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Nincs orvos aki egy 3 hónapos terhességet ne venne észre. Kizárt, hogy a teszt és a doki ellenére terhes legyél, szerintem ne is gondolj erre, mert kizárt!
2014. júl. 1. 22:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszönöm!
2014. júl. 1. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Hülye kérdésre hülye válszt kaphatnál.. :/

Én csak fogom a fejem...

Nem vagy terhes valami más bajod van amit ki kéne vizsgáltatni mert lehet súlyos is.

2014. júl. 3. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!