Megárthat a babának a sok édesség?
A SOK édesség nem terhesen is ártalmas. Ha meghízol, akkor azzal lesz bajod. Plusz, ha kiderül, hogy esetleg még terhességi cukorbetegséged is lesz.
Én úgy oldottam meg, hogy házi műzliszeletet készítettem aszalt gyümölcsökkel pl, ami megintcsak nem ideális, mert azokban is bőven van cukor, de inkább egy teljes kiörlésű asztalt gyümis műzliszelet mint naponta egy-két tábla csokoládé, cukorka...
túl sok cukortól túl nagyra nő a magzat ami kihordásnál és szülésnél is komplikációkat okoz, a hirtelen magas cukor pedig elvon egy csomó vitamint a te és a babád szervezetéből... nem beszélve, hogy a terhesek fokozottabban ki vannak téve az epebetegségeknek (szénhidrát), gombás fertőzéseknek (cukor), és gyomorsavnak (egészségtelen táplálkozás)
A vakon születettek többsége is cukorbeteg anyáktól vannak, de ennek nem néztem utána csak mondták :P
szóval mértékkel! igyál sok vizet és akármit is eszel, lassan egyed..
Amugy jó hogy kezdődik a dinnyeszezon, naponta megeszek fél dinnyéket, én is kívánós vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!