30 hetes vagyok. Mostanában sok édességet eszem. Mivel pótolhatnám?
Gyümölcs már uncsi,mert rengeteget eszem.Zöldségevő nem igazán vagyok,igy önmagában.
Ti mennyi édességet esztek és miket egy nap?vagy egy héten?Mit gondoltok mi a reális mennyiség terhesen?
Ha nagyon csokit akarsz,akkor még a müzli szeleteket tudnám neked ajánlani amivel tudnád helyettesíteni a csokit.Vagy marad a gyümi.
Én naponta,kétnaponta eszem 1-2 szelet csokit,de meg is van az eredménye,mert már 8 kilót híztam.
22+3 hkm
Bocsi nem olvastam az első választ. De egyre gondoltunk. :)
2.voltam
Diákcsemege /pörkölt mogyoró mazsolával/, szotyi /ettől kicsit félek, mert a héja koszos/ és a többi olajosmag.
Én imádom a gesztenyepürét is.
Ha én egy tepsi sütit sütök, az 1 nap alatt egyedül is megeszem. Csak úgy tudom magam szabályozni, hogy ami hízlal, azt haza se hozom:(
/4-es vagyok/ 23. hétre így is felszedtem 8 kilót
Én szinte nem is eszem édességet, mégis 10 kilót híztam már!
A cukrot steviával helyettesítem, amiben 0 kalória van, csokit nem eszem, csak gyümölcsöt és zöldséget helyette. Annyi a változás, hogy előtte gyakorlatilag koplaltam, helyette most 3-4szer eszem naponta, illetve eddig 0 kenyeret ettem, most pedig eszem mindenféle magvas kenyeret.
Szóval szerintem akármit lehet csinálni, alapvetően a genetika dönti el a hízást.
De kérdésedre válaszolva próbáld ki az aszalt gyümölcsöket, azok elég édesek és legalább jobb mint a csoki. Az aszalt datolya egyébként kifejezetten ajánlott terhesség alatt.
22hkm
A diétás csoki is nagy átverés,persze,ehetik a cukorbetegek,ennyi jó van benne,de ha megnézitek a kalória tartalmát,ugyan annyi,mint egy cukros csokiban.Nekem mániám nézegetni a kalória tartalmat,és már volt,hogy összehasonlítottam.
Pl vegyünk egy táblás csokit.A cukrosban 560 kalória van,míg a diétásban 490.Hát nem sok különbség van. :/ Akkor hogyan is van ez??Szerintem attól is ugyan úgy lehet hízni,és akkor meg már nem mindegy,hogy az ember melyiket veszi meg?!Ráadásul a diétás csoki még valamivel drágább is.
A cukormentes cuccok tele vannak édesítővel, ami terhesen erősen ellenjavalt, mert nagy részük mesterséges idegméreg.
Akkor inkább az a pár plusz kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!