Kecskeméten aki Bakó Doktornál szült mostanában írna?
Figyelt kérdés
Én már szültem nála 3éve..most fogok megint! Nagyon szeretem a doktort megvagyok vele elégedve teljesen..De nagyon furcsálltam mikor januárban voltam nála h már nála is van tarifa kiírva szülésre h 50 ezer ft..Anno nem volt még nem is beszélt az anyagiakról.. Tegnap voltam nála erre meglepetésként ért h már az van kiírva h 60.ezer ft :(--Nem soká szülök így magán úton most voltam utolsó alkalommal. Aki szült nála nemrégiben h volt? A doki beszélt anyagiakról?? Mert nem mondja h ennyi meg ennyi..gond.úgy van vele h kivan írva..2012. nov. 27. 09:42
1/3 anonim válasza:
Ha ki van írva, nem egyértelmű? 60 meg nem is számít olyan őrült soknak.
2/3 anonim válasza:
Az még nem is sok. Azóta elköltöztem Kecskemétről. Akihez most járok - nincs kiírva - de állítólag minimum 100 ezret kér!!!!! Azt tervezem, hogy meg sem kérdezem tőle, mivel tartozom. Amennyit adok neki, annyit kap. Kecskeméten 50 -et adtunk mindkét gyermekünk születésénél - nem Bakónak. Nem volt utána sem bunkó velem. Sőt. Szóval azt gondolom, nem adtunk túl keveset, bár tudom, túl sokat sem. Szerintem ha 60-at adtok Bakónak, az tök jó. Én nem bánnám, ha most "csak" annyit kellene adnom, nem pedig minimum 100-at.
És a Bakó is egy jó doki!
3/3 A kérdező kommentje:
Hát jó doki az biztos :)! Hu neked nem semmi a 100 ezer ft az azért durván sok..
2012. nov. 27. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!