Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hét a kiírtig és már képtele...

2 hét a kiírtig és már képtelen vagyok másra gondolni, más is van így?

Figyelt kérdés
Annyira várom már, hogy lássam! Nem tudok másra gondolni, egész nap ezen járnak a gondolataim. Nincsenek "terhes" tüneteim, nem fáj semmim annyira, hogy gondot okozzon, szóval nem a "ki akarom űzni, mert már nem bírom tovább" mondatja ezt velem :) Csak a kíváncsiság, hogy a kezembe foghassam, hogy velünk legyen végre idekint. Hogy milyen lesz az arca, a személyisége, milyen lesz vele az élet! Már alig bírom kivárni, nagyon türelmetlen vagyok! :)Ti is éreztetek így? Mi válik be ilyenkor? Mit csináljak napközben, hogy ne csak ezen agyaljak egész nap? :)
2013. nov. 4. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is folyton ezen rágódom, hogy kibújhatna már, de én néha már a fajdalmak miatt mondogatom, mert iszonyatosan fáj ahogy mocorog és a hétvégén el is játszotta hogy kibújik,de meggondolta magát. (kórházba kellett mennünk,mert fájásaim voltk).

Élvezem a terhesség minden egyess pillanatát, de ha kint lenne máár mellettünk akkor jó lenne már, össze-vissza falnám,babusgatnám,dédelgetném.

Már az a 2 hét nem sok idő, kibirjuk valahogy :)

2013. nov. 4. 13:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek én is vártam, de hidd el, eljön az időtök és minden szuper lesz, még ha néha azt is érzed majd, hogy jujj, ez mégsem felhőtlen. :)

Ha rám hallgatsz, pihensz!!!! :)

MINDENT kitakarítassz, kajákat teszel a fagyasztóba, képeket rendezgetsz, fotózod magad, rendszerezed a kórrházi pakkod, szépítkezel, feltöltöd a gépek aksiját, barátnőzöl, shoppingolsz, vasalsz, rendet teszel, baba könyveket olvasgatsz és a pároddal menjetek el az éjszakába bulizni, étterembe, és csinálj olyan dolgokat amiket pici mellett nem tudsz majd, MÉg egy picit éljetek éljétek ki magatokat, mert egy csodás, de nehééz és embert próbáló időszak jön most ínektek!!

Sok sok boldogságot kívánok és jó egészséget!!

Egy 17 hónapos Tündérke anyukája. :)

2013. nov. 4. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Én csütörtökre vagyok kiirva, szerinted hogy érzem magam?:-D
2013. nov. 4. 14:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Juuuuuj, az már csak kb. 3 nap! :D

Nem semmi! :))))))) Gondolom már két hete minden nap várod, hogy hátha ma... :))))

Drukkolok, hogy könnyű szülésed legyen! :)

2013. nov. 4. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Én vagyok az, aki mára volt kiírva..jelentem még egyben, tegnap a doki mondta, hogy bő egy ujjnyira nyitva vagyok, szóval bármikor beindulhat, de szerintem örökre bent marad...egyébként nem én izgulok, hanem a családom, egész nap csörög a telefon, megőrülök tőle...
2013. nov. 7. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!