Más is van akit ennyire megvisel a terhesség?
9-es vagyok! Egyébként nem értek pár embert... Van, akit nagyon megvisel a terhesség, van akit egyáltalán nem. Nyilván senki nem könyörög azért, hogy pl hónapokat hnyjon végig, vagy egyéb problémákat kihozzon a terhesség ami által gyengébb lesz, vagy könnyebben kimerül.
Szerintem akit megvisel, az nem puhányság.
2 terhességem volt, mind a kettő tűz és víz volt. Az első babánál mint a nagyköyvben, a 2. nál, mintha egy nagy szenvedés lett volna, mintha egy teljesen ismeretlen dologgal néznék szembe. Szintén zenész, szintén veszélyeztetett voltam az első hónapokban. De miután zöld utat kaptam, utána sem mertem nagyon túlhajtani magam. Puhány lettem volna? Egyesek szerinte akkor úgy tűnik igen, de nem érdekelt. Csak a kisbabám érdekelt, hogy minden rendben legyen! Figyeltem a testem jelzéseire.. ha sok volt valami pihentem, ha úgy érzem bírom, csináltam. De volt olyan is, hogy hiába éreztem, hogy bírom, fekvésre voltam ítélve. Akkor ezt elfogadtam, tudtam a mi érdekünk, hogy baj ne legyen.
Ne ítélkezzünk már a másik felett, hogy ki mitől jobb anya, ha kb a munkából szalad szülni vagy ha már 7. héttől otthon fekszik és semmit sem csinál. A terhesség mindenkiből tud előhozni olyat is, amire nem számít, legyen az egy hatalmas energiabombaság vagy levert fáradtság. Ez nem fekete-fehér dolog. Mind mások vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!