Más is van akit ennyire megvisel a terhesség?
Önfegyelem??? Na ez se normális, bár csöndben maradtál volna.
Kérdező: én a fiammal voltam terhes, amikor egyik pillanatról a másikra 26 hetesen elkezdődtek a fájások! Mert nem pihentem, mert az ilyen nem is mondom milyen emberek, mint a hármas is, bennem is lelkiismeret furdalást okoztak és inkább mentem és csináltam! Hát kívánom az ilyennek, hogy ugyanazt élje át, amit akkor én!!!
Igenis nyugodtan pihenj, ha nem bírod és fogadd el, hogy minden terhesség és mindenki terhes más.
A 3.at mar elegge nehezen viseltem.itt volt a ket nagy.minden reggel,delutan egy oras seta az ovi,suli....olyan 30hetesen kezdett mar nagyon terhes lenni.alig birtam menni,nem kaptam levegot.totyogtam mint egy pingvin 😂😂😂 sokat fajt az elozo ket csaszar hegem.a derekam,jott a savam...
Szoval nehez volt.
Kitartas.pihenj amennyit csak tudsz.
ilyenkor már azért előfordulnak brackston-hicks féle méh összehúzódások is, az természetes :) Lehet ez is rátesz az állapotodra,ahogy érzed.
Tényleg Mg a fontos és a sok pihenés, kikapcsolódás.. Nyugalom! Próbálj olyan zenéket hallgatni amiket nagyon szeretsz, ellazít vagy kedvenc filmeket, amik terelik kicsit a figyelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!