Terhesség alatti szopirol való leszoktatás?
Figyelt kérdés
Volt már úgy valaki hogy szoptatás alatt teherbe eset? Kislányom 2,5 éves nagyon cicifüggő hogyan tudnám leszoktatni minél hamarabb? Esti alváshoz kéri de nagyon hamar elalszik és a déli alváshoz. 8 hetes a pocaklakó nem szeretném hogy valami baja legyen2016. aug. 9. 10:10
1/6 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok.
17 hónapos a középsőm és 5 hetes vagyok a picivel.Ő is már csak déli és esti alváshoz kérte,de mostanában követeli Napközben is.
Orvosom azt mondta,ha nekem kényelmes szoptathatok tovább,de azért aggódom.
Van egy 4,5évesem.Vele megtanultam h leszokni nem fog sírás nélkül aki Ennyire függő.Őt 23 hónaposan választottam le végleg,2 hétig nem aludtunk 😱 Hatalmas lelki erő kell hozzá,hogy nemet tudj mondani neki,hiába kéri.
Kínálj helyette neki tejet\tejitalt alvás előtt.És minden nap mond el neki,hogy már nagy a szopizáshoz és anyának fáj a cicije.
2/6 A kérdező kommentje:
2 hét?? Az nagyon sok :( Én is olvasgattam hogy terhesség alatti szoptatás én jöttek negatívumok is!! Nagyon nem jó terhesség alatt szoptatni! Nekünk sem és a pocaklakónak sem! Szoptatás alatt nagyon sok mindent szív el a gyerek! És azt is észrevettem ha reggel kérte a cicit és adtam neki akkor egész délelőtt hányingerem volt!
2016. aug. 9. 13:45
3/6 Kitti85 válasza:
Sziasztok! A fiam 11 hónapos volt mikor terhes lettem. Végig szoptattam és napjában többször is. Semmi gond nem volt. Az estiről tudtam leszoktatni aztán mikor hazajöttem a kórházból egyszer megkostólta és szerencsére utána nem kérte. A másodikat most júniusban szoktattam le 3 évesen tovább nem akartam és jön a harmadik. Már ő is csak alvásnál szopozott. Nálunk az esti egész jól ment nem is igazán sirt és 4 nap után már szóba se hozta. A nappali alvást elhagyta sajnos :(
4/6 A kérdező kommentje:
Biztos hogy semmi baj nem lehet ha este szopizik?
2016. aug. 10. 06:51
5/6 anonim válasza:
Nekem az orvosom mondta h nem gond,ha probléma mentes a terhesség.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. 2 hét múlva megyek nőgyógyászhoz és beszélek vele erről.
2016. aug. 10. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!