Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tehetek valamit annak erdekebe...

Tehetek valamit annak erdekeben, hogy a masodik babam szuletesi sulya ne legyen olyan nagy, mint az elsoe?

Figyelt kérdés

Az elso babam 4200 grammal szuletett, 26 ora vajudas es 2 ora kitolas utan. Nem volt egyszeru. Most a masodik babat varom, orulnek, ha 4 kilo alatti lenne. Persze tudom, hogy nem ezen mulik, hogy milyen a szules, de ha valamit tudnek annak erdekeben tenni, hogy ne legyen az elsonel is nagyobb, az jo lenne. A ferjem egyebkent 5 kilosan szuletett, tehat mar felkeszultem a legrosszabbra lelkileg :D

Esetleg, hogyha ti is ilyen nagy sulyu babat szultetek es van szemelyes tapasztalatotok, akkor szivesen olvasnam azokat is.

2016. aug. 7. 22:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nekem az elozo terhessegem alatt vizeletet vizsgaltak meg neha vert vettek. Konkretan nem mondtak, hogy mit neznek, mindig csak azt, hogy minden rendben. Jelenleg 15 hetes vagyok, eddig az uhn meg a down szindromas teszten kivul nem volt semmi. Elmeletileg jovoheten megyek a midwifehoz, mindenkeppen megkerdezem majd.

Mindenesetre olyan, mint amilyen magyarorszagon can, hogy ehgyomorra vervetel meg hogy valamiket meg kell inni, ilyen biztosan nem volt.

2016. aug. 8. 00:18
 12/18 anonim ***** válasza:

Elsö baba 4300g 54cm.Rettentöen kivántam az èdest.9óra vajúdás 40perc kitolás.41+0

Második baba 3400g 49cm.Nem tudtam édessègra ránèzni se almát és töknagot rágcsáltam folyton.1óra vajúdás sos császár.40+0.

2016. aug. 8. 06:05
 13/18 anonim ***** válasza:

1. Fiú 38. hét 4kg

2. Lány 38. hét 3,4 kg

3. ? ? ?

Fiammal nagyon kìvànós voltam, főleg csokit, tejterméket, céklàt ettem. Lànyommal félidőig jégsalàta+barnakenyér volt a menü. A végén meg naponta egy tàbla csoki.

Mindkét babànàl mondogattàk,hogy biztos cukros vagyok. Az értékeim jók voltak. De én is 3,65el születtem, pàrom 4,2-al, nem tudom miért vàrtak a dokik 2 kg-os gyereket :-S

Egyébként semmit nem tehetsz. Ha nem eszel megfelelően, akkor te jàrsz rosszul,mert a baba elveszi a tàpanyagot tőled. Max fogysz a terhesség alatt aztàn meg jól legyengülsz a szülésre.

Amúgy a màsodikat könnyebb megszülni. Sokkal jobban fàj( illetve azt mondanàm inkàbb,hogy intenzìvebb érzés,mint fàjdalmasabb) de rövidebb ideig és gyorsabb az egész.

2016. aug. 8. 06:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta az orvosom, hogyha nem akarok nagy babát akkor ne szedjek terhes vitamint. Pl: femibion, elevit stb. Folsavon kívül semmit sem szedtem és eddig szépen fejlődik.
2016. aug. 8. 07:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez marhasàg. Czeizel több kutatàssal is bizonyìtotta,hogy kb pàr gramm a különbség.
2016. aug. 8. 08:16
 16/18 anonim ***** válasza:

12-es vagyok cáfolom.

Mindkettövel ugyanaddig ugyanugy ugyazt szedtem.

2016. aug. 8. 08:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Keress rá a 160 gramm szénhidrát diétára. Az inzulinrezisztenciát csomó embernél nem mérik, és lehet az a baj. Egyébként ez nem "fogyókúra" hanem egész egyszerűen egészséges életmód!

13 hkm

2016. aug. 8. 08:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nincs igaza az orvosomnak, ez az első gyerekem így nem tudom se meg erősíteni se meg cáfolni.
2016. aug. 8. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!